Masumlar Apartman'ına Yeni Oyuncu Geliyor! Gülben Esad Aşkı Bitecek mi?

Masumlar Apartman'ına Yeni Oyuncu Geliyor! Gülben Esad Aşkı Bitecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1'de yeni maceralara yelken açmaya devam ediyor. Diziye yeni bir oyuncu katılacak ve bu oyuncunun kim olduğu merak edilmekte. Dizide hangi karakteri canlandıracak? Esad ve Gülben aşkı her an bitebilir...

Masumlar Apartmanı dizisi tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ederken bazı gelişmeler yaşanıyor. Dizinin reytingleri sürekli olarak artarken bir yandan da oyuncu transferleri yapılmakta. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümünde hangi ünlü isim diziye dahil olacak? Gülben ve Esad aşkının iyice şekilleneceği bir bölüm bizleri bekliyor. Kritik sahnede ünlü oyuncu dizide oynayacak. Kaç bölüm yer alacağı bilinmese de oyuncunun birkaç bölüm oynaması bile Masumlar Apartmanı'nda pek çok şeyi değiştirecek.

Masumlar Apartmanı'na Yeni Oyuncu Katıldı!

Masumlar Apartmanı dizisine katılan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Yeni oyuncunun ismi Tülay Bursa olduğu açıklandı. Tülay Bursa, daha önce yer aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Dizide hangi karaktere hayat vereceği merak ediliyor. Ayrıca Esad karakteriyle ilgili önemli bir kişiyi canlandıracak. Sezon finali yapmasına az kalan Masumlar Apartmanı'nda dengeler değişiyor. Daha önce aşkı ve mutluluğu bu kadar yakından tatmamış olan Gülben'e sürpriz mi yapılacak?

Esad'ın Annesini Canlandıracak

Tülay Bursa'nın Esad'ın annesini canlandıracağı belirtildi. Gülben ve Esad aşkını iyice artıracak hamlelerde mi bulunacak yoksa Gülben'e zor anlar mı yaşatacak göreceğiz. Nasıl bir role bürüneceği konusunda pek fazla bilgimiz olmasa da Gülben'in Esad'ın annesi ile iyi anlaşması durumunda onu çok iyi bir geleceğin beklediği biliniyor. Artık aşkı doyasıya yaşamak isteyen Gülben'in en önemli şansı Esad oldu. 

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Final Yapıyor?

Masumlar Apartmanı sezon finali yakında ekrana gelecek. 8 Haziran'da sezon finali yapması beklenen dizi 37. bölümü ile ekranlara veda edecek. Yeni sezonda ise oyuncu kadrosunda ise yapacağı güncellemelerle adından söz ettirmeye devam edecek. Bakalım her anı ile izleyiciyi heyecanlandıran Masumlar Apartmanı dizisinde neler yaşanacak? Reytinglerde zirveyi görmüş olan dizide her şey yolunda gidiyor. Yeni gelişmeler dizinin zirvede olan kalıcılığını arttırabilir.