Masumlar Apartmanı'na Ünlü Oyuncu Transfer Oldu! Masumlar Apartmanı Yapımcısı Açıkladı

Masumlar Apartmanı'na Ünlü Oyuncu Transfer Oldu! Masumlar Apartmanı Yapımcısı Açıkladı

Farah Zeynep Abdullah ayrılığı sonrası Bensu Soral dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun diziye katılacağı iddia ediliyor. TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisine katılacak oyuncu, Ceylan karakterine hayat verecek.

Peki dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek mi? İşte Bensu Soral Masumlar Apartmanı iddialarına ilişkin gelişmeler...

Masumlar Apartmanı'na yeni bir oyuncu katılıyor. Başarılı ismin en kısa sürede Ceylan karakteri ile ekranda olacağı belirtildi. TRT 1'de ekrana gelen dizi, yeni transferleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak kimse bu ismin diziye katılacağını tahmin etmiyordu. Aniden diziye katılarak büyük bir eksikliği doldurdu. Peki oyuncunun diziye katılacağı iddiaları gerçek mi? Şu an için belirsizlik hakim olsa da sosyal medyaya damgasını vurduğu kesin.

Bensu Soral Diziye mi Katılıyor?

Bensu Soral'ı bir süredir ekranlarda görmüyordu. Cam Tavanlar dizisinden sonra hayranları oyuncunun hangi dizide oynayacağını araştırmaya başlamıştı. Dizideki bu gelişmeyle beraber insanlar oyuncudan resmi bir açıklama bekledi.

Ceylan Büyük Dikkat Çekecek

İnci'nin ayrılığı ile beraber dizide bir kadın oyuncu eksikliği hissediliyordu. Melisa Şenolsun ile bu giderilmeye çalışılsa da tam anlamıyla yeterli kalmadı. Dolayısıyla yeni bir oyuncunun dizide katılması şart haline geldi. TRT 1 dizisinin önümüzdeki haftalardaki transferi duyurması bekleniyor. Fragmanda kendisini ne zaman göreceğiz sorusu için birkaç bölüm diyebiliriz. Bakalım Bensu Soral dizide nasıl bir performans sergileyecek?