Masumlar Apartmanı Yeni Bölümüyle Ekran Başına Kilitleyecek!

Masumlar Apartmanı Yeni Bölümüyle Ekran Başına Kilitleyecek!

Masumlar Apartmanı 21.bölümüyle birlikte izleyicileri hangi olayları dizilişi bekliyor? Detaylar haberimizde paylaşılmıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizi izleyicilerini her bölüm oldukça sevindiriyor. Yeni 21. Bölümde de gelişmeler yaşanıyor. Yaşanan bölümde bazı merak edilen sorular var. Safiye Naci ile dışarı çıkacak mı? Geçen bölümde bu sorunun cevabı verilmemişti. Bu bölümde de izleyiciler oldukça merakla bekliyor. İzleyiciler Safiye ile Naci için başlangıç olacak mı gibi sorular sormaya başlarken de Naci’nin amansız hastalığı hakkında bir öğrenim sağlayacak mı? İkili için nasıl bir bölüm olacak çok merak edilmeye başladı.

Masumlar Apartmanı Fragman

Masumlar Apartmanı 21.bölüm fragmanı Youtube üzerinden yayınlandı. 9 Şubat gününde yayınlanacak yeni bölümü izleyenleri merakla bekletiyor. Yayınlanan fragmanda büyük bir başarıya da imza attı. Youtube üzerinde 4,5 milyon fazla izlenme alarak kendinden büyük bahsettirmeye devam ediyor. Sadece fragmanın böyle olması dizilerin arasında öncü bir şekilde ilerlediğini de gösteriyor.

Masumlar Apartmanı Hangi Gün

Masumlar Apartmanı Hafta İçi salı günü yeni bölümleri yayınlanıyor. Dizi 20.00 TRT 1 ekranlarında yayınlanmaktadır. Her hafta yayınlanan yeni bölümlerinde izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gerçek hayat hikayesinden yararlanan dizi olduğu için izleyenleri ayrı bir etkilemesine sebep oluyor.

Masumlar Apartmanı Oyuncuları

Masumlar Apartmanı ünlü oyuncu kadrosuyla birlikte hareket ederek reytinglerin üst sırasını zorlamaya devam ediyor. Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Alper Saldıran, Esra Ruşan, Metin Çoşkun, Atilla Şendil, Emir Özden, Gizem Katmer, Uğur Uzunel kadrosuyla oluşuyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Hikayesi

Masumlar Apartmanı konusu olarak iki kardeş arasında geçen dramatik hikayeyi konu almaktadır. Ancak dizide dramatik hikayeyi trajikomik olaylara çevirerek anlatmaktadır. İnci korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Ancak İnci geçirdiği kaza ile bütün hayatı değişmektedir. İnci yaptığı kaza sırasında Han ve ailesiyle tanışmasıyla işler değişmektedir. Han’ın ablaları da takıntılı olmasıyla birlikte hikayeyi değiştirmektedir. Safiye ve Gülben Han’ı korumak adına işler yapmaktadır. İnci ve Han bütün engellere rağmen ilişkilerini devam ettirmeye çalışmaktadır. Yaşanan olaylar gerçek hayattan uyarlanarak dizi haline getirilmiştir. Bu yüzden diziye karşı ayrı bir ilgi bulunmaktadır. Her hafta Türk televizyon izleyicileri ekran başına kilitlenmektedir.