Masumlar Apartmanı Yapımcısı ve İzleyicisi Şoka Girdi! Ünlü Oyuncu O Dizi İle Anlaştı

Masumlar Apartmanı Yapımcısı ve İzleyicisi Şoka Girdi! Ünlü Oyuncu O Dizi İle Anlaştı

TV8 dizisi Kırmızı Oda'dan ayrılan ünlü oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Masumlar Apartmanı'na yeni bir isim daha katıldı. İzleyicilerin merakla beklediği bu gelişme sonrası dizide kimin oynayacağı ortaya çıktı. TRT 1 dizisinde kim oynayacak? Oyuncunun karakteri de duyuruldu...

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Kimi zaman Gülben karakterinin Kırmızı Oda'da oynadığını görüyoruz. Şimdi ise Doktor Hanım'ın Masumlar Apartmanı'nda gözükmesi izleyicileri şaşırdı. Her iki dizideki hikayede de Gülseren Budayıcıoğlu'nun parmağı var. Dolayısıyla hikayelerin aynı isim tarafından yazılması ister istemez diziler arası bağlantıyı da kolaylaştırıyor. Ancak yeni bölümde bambaşka bir gelişme yaşanacak. Daha önce Kırmızı Oda'da oynamış bir oyuncu artık Masumlar Apartmanı'nda yerini alacak. Üstelik farklı bir karakterle karşımıza çıkması bekleniyor.

Aslıhan Gürbüz Masumlar Apartmanı'nda!

Daha önce Kırmızı Oda'da Kumru karakterine hayat vermiş olan Aslıhan Gürbüz, artık TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda boy gösterecek. Sergilediği performans ile geçtiğimiz sezonun enleri arasında gösterilen ünlü oyuncu, yeni dizisinde hangi karaktere hayat verecek merakla bekleniyor. Ünlü isme yapılan teklif sonrası bir süredir düşünen Gürbüz, teklifi kabul etti.

Dizide Kimi Canlandırıyor?

Aslıhan Gürbüz, çeşitli açıklamalara göre Ceylan karakteri ile karşımıza çıkacak. Başarılı ismin bu karaktere hayat verirken bir yandan da farklı projelerle ilgilenebileceği belirtiliyor. Ancak bizler şimdilik Masumlar Apartmanı'nda oynayacağını biliyoruz.