Masumlar Apartmanı Sezon Finaline Doğru Giderken Herkese Şok Etkisi Yarattı! İnci Hamile mi?

Masumlar Apartmanı dizisi sezon finaline doğru giderken akıllarda bir çok soru işareti bıraktı. İnci ölecek mi? İnci diziye veda edecek mi? İnci gerçekten hamile mi?

Masumlar Apartmanı dizisinde  beklenmedik olaylar yaşanıyor. Son dönemlerde  gelen fragmanlarda  sarsıcı sahnelerle izleyicilerle buluşacağı anlaşılıyor. Diziden İnci karakterinin ayrılacağı konuşuldu. 

İnci Herkesi Şaşırttı!

İnci karakterinin  ölerek diziye veda edeceği konuşuluyor. Tabi ki de  bu dizinin sezon finalinde netlik kazanacak. Gelen fragmanlarda ilgin. gelişmeler  yaşanıyor.

İnci evi terk ediyor.  Herkes şaşkınlık içerisinde İncinin gidişini izliyor. Han ise sinir krizi geçiriyor. Herkesten uzak bir yere giden İnci yanına Safiye'yi de alıyor. O sırada İncinin karnını tuttuğunu görülüyor.

İnci Hamile mi?

Han'ın elinde  bir hamilelik test kiti bulunuyor. Sahnede  çocuk sesi ve  beşik olması herkesin kafasında soru işareti  bırakıyor. İnci hamile mi diye merak  konusu uyandırdı. Anlaşılan o ki  İnci gerçekten hamile.

İnci Diziye Veda Edecek mi?

İnci'nin diziden ayrılacağı çok konuşuldu fakat bu hamilelik durumu  acaba İnci diziden gerçekten ayrılacak mı ? diye merak uyandırdı. Hamile kalması ve bu şekilde diziden ayrılması  gerçeklik payını ortadan kaldırıyor. Eğer gerçekten hamileyken diziden ayrılırsa  bu durum karşısında herkes çok düzülecek.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol alıyor dizinin 37. bölümü, herkesi  şok edecek gelişmelerle ekranları başına gelecek bakalım bu bölümde neler  olacak?