Masumlar Apartmanı Oyuncusu O İsmin İfşasını Yayınladı

Masumlar Apartmanı Oyuncusu O İsmin İfşasını Yayınladı

Masumlar Apartmanı başrollerinden Aslıhan Gürbüz'ün başına gelmeyen kalmadı. Sosyal medya tacizcisini ifşa etmeyi tercih etti. Artık sevdiklerine de musallat olan bir kişi hakkında sert konuştu. Sosyal medyanın gündeminde Aslıhan Gürbüz vardı. Tacizciyi dava etti mi?

Masumlar Apartmanı dizisindeki Ceylan rolü ile beğenileri kazanan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, yaptığı açıklama ile büyük ses getirdi. Kendisini sürekli olarak taciz eden ve mesaj atan bir kişiyi ifşaladı. Ayrıca Instagram hesabından kendisine yanıt verdi. Sevdiklerinin hesaplarını ele geçirerek ona ulaşmayı denediği ortaya çıktı. Böylesine önemli bir hamlede bulunduğu için de tepki gördü. Yasal olmayan yollardan hareket etmesi ve ünlü oyuncuyu taciz etmesi hayranlarını da çileden çıkardı.

Aslıhan Gürbüz Sert Konuştu!

Kendisine ulaşmak için çeşitli yollar deneyen bir kişiye "Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?" yanıtını vererek göndermede bulundu. Taciz boyutunu aşan bu durum karşısında davacı olacak mı merak edildi. Çünkü Masumlar Apartmanı oyuncusu bir süredir bu durumdan rahatsız. Yeni başlayan bir olay olmadığı için artık savcılıkla ilgili çeşitli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yahşi Cazibe ile Tanındı

İlk olarak Yahşi Cazibe dizisinde Cazibe karakterini canlandıran güzel isim, zamanla çeşitli dizilerde rol aldı. Şimdi ise TRT 1'deki Masumlar Apartmanı'nda Ceylan karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından daha ne gibi paylaşımlar yapacağını anlık olarak sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.