Masumlar Apartmanı Oyuncusu Eşinden Boşandığını Duyurdu!

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Eşinden Boşandığını Duyurdu!

Masumlar Apartmanı'ndaki şaşırtıcı ayrılık gözler önüne serildi. Esat ve Gülben'in boşanacağı iddia ediliyor. Gülben'in yaşadığı sıkıntılar gün yüzüne çıktı. Eşiyle birlikte dahi uyumakta zorluk çeken Gülben, evden kaçacak. TRT 1 dizisinde üzücü gelişmeler yaşanıyor. Dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Gülben'i bekleyen detaylar şaşırttı. Gülben, henüz yeni evlenmesine  rağmen Esat'la olan evliliğini sonlandırmak istiyor. Tüm bu gelişmeler yaşanırken dizide neler olacak göreceğiz. TRT 1 dizisinde ekrana gelen dizideki olaylar izleyicileri de şaşırttı. Çünkü kimse böyle bir ayrılık isteğinin olacağını beklemiyordu. Gülben, yaşamış olduğu psikolojik sorunları henüz aşamamışa benziyor.

Gülben Evden Kaçtı!

İlk defa kendi evinin dışında bir yerde uyuyacak olan Gülben'in bu zorlu sınavı geçemediği öğrenildi. Evi bir anda terk eden Gülben, eski evine geri döndü. Han'a ise yalvararak onu geri göndermemesini söyledi. Gelinliği dahi çıkartırken Esat'ın yardım etmesini doğru bulmayan ve rahatsız olan Gülben, ayrıldıktan sonra eski yaşantısına geri dönmek istiyor.

Gülben ve Esat Boşanacak mı?

Gülben'in ve Esat'ın boşanmasıyla birlikte ikilinin ayrılacağı vurgulandı. Esat'ın bu duruma nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor. TRT 1 dizisinde tüm sınırlar zorlanıyor. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakteri iyice ön plana çıkmaya başladı. Bakalım bu gidişat izleyicileri nasıl etkileyecek? Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar akıllara durgunluk verebilir.