Masumlar Apartmanı Oyuncuları Safiye ve Gülben Bölüm Başı Aldıkları Rakam Şaşırttı!

Masumlar Apartmanı Oyuncuları Safiye ve Gülben Bölüm Başı Aldıkları Rakam Şaşırttı!

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı'nda oyuncuların aldıkları maaş merak edilmekte. Masumlar Apartmanı oyuncusu Safiye bölüm başı ne kadar alıyor? Masumlar Apartmanı oyuncusu Gülben bölüm başı ne kadar kazanıyor? Han bölüm başı ne kazanıyor?

Özellikle de başrol karakterlerinin aldığı maaşı öğrendiğinizde şok olacaksınız. Haftalık olarak ödenmekte olan ücretler bir oyuncuya göre oldukça yeterli miktardadır. Kimi izleyiciler oyuncuların bu maaşları hak etmediklerini savunsalar da piyasada verilen ortalama maaşlar reytinge de kıyasla bu seviyededir. Eğer dizilerin reytingi artarsa oyunculara yapılan ödemeler de aynı oranda artmaktadır. Çünkü ne kadar reyting o kadar pahalı reklam demektir.

Masumlar Apartmanı Oyuncu Bölüm Başı Ne Kadar Alıyor?

Masumlar Apartmanı'nda oynayan başrol karakterlerinin aldığı maaşı açıklıyoruz. Öncelikle dizinin başrol oyuncuları arasında bulunan Ezgi Mola, Safiye karakterine hayat vererek haftalık 45 bin TL kazanmaktadır. Başarılı oyuncunun kazandığı bu paranın hakkını fazlasıyla verdiği düşünülüyor. Safiye'nin kardeşi olan Gülben'in yani Merve Dizdar'ın 25 bin TL kazandığı bilinmektedir. Haftalık kazancı bu şekilde olan başarılı oyuncunun canlandırdığı karakter de oldukça ilgi çekmektedir.

Han Bölüm Başı Ne Kadar Kazanıyor?

Dizide Han'a hayat veren Birkan Sokullu ise 30 bin TL'lik kazançla adından söz ettiriyor. Son bölümlerde yaşanan olayların önemli bir kısmı Han'ın etrafında dönmektedir. Kendisini eskisine nazaran çok daha fazla ön planda görmekteyiz. Bu nedenle maaşında bir artış yaşanmış olabilir. Ayrıca dizide yaptığı hareketlerle izleyicilerin tüylerini ürpertiyor. Son zamanlarda korkunç bir karaktere dönüşen Han'ın önümüzdeki bölümlerde nasıl bir imajla karşımıza çıkacağı merak konusu oldu.

Önümüzdeki Sezon Devam Edecek!

Dizide Han'ın biricik eşi olan İnci ise haftalık 35 bin TL alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın bu kazancı izleyicilerin yorumlamasına göre oldukça ideal. Başarılı ve güzel oyuncunun sergilediği oyunculuk performansına göre gayet iyi bir para aldığı belirtilmektedir. Masumlar Apartmanı dizisinde aktif olarak rol alan başrol oyuncularının ne kadar kazandığını açıkladık. Bunların yanı sıra oyunculara prim de verilmektedir. Prim hakkında herhangi bir bilgi açıklanmadı. Belirttiğimiz bu maaşlar da kesinlik olmayabilir. Çünkü dizinin reytingi ve sosyal medyadaki iddialara bakıldığında maaşlar değişkenlik gösterebilmektedir. TRT 1'in sevilen dizisi önümüzdeki sezonda da yayın hayatına devam edecek. Böylelikle oyuncuların maaşının artması tekrar gündeme gelebilir. Yakın zamanda maaşlarla ilgili bir güncelleme yapacağız.