Masumlar Apartmanı Kendini Toplamak İçin Yeni Oyuncu Arayışına Girdi! Bakın Hangi Oyuncuyu Kadrosuna Dahil Etti!

Masumlar Apartmanı Kendini Toplamak İçin Yeni Oyuncu Arayışına Girdi! Bakın Hangi Oyuncuyu Kadrosuna Dahil Etti!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakteri ile ön plana çıkan Aslıhan Gürbüz sosyal medyada gündem oldu. Yetenekli oyuncu öyle bir dans etti ki ekran başındakileri şaşkına çevirmeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

Haberİnternette.Com / Detay - Masumlar Apartmanı dizisi ile adını tekrar duyuran Aslıhan Gürbüz tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ekranların fenomen dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu dizi yeni bir karakteri daha ağırlıyor. Bu karakter Birkan Sokullu'nun can verdiği Han karakterinin eski nişanlısı Ceylan oldu.

Ceylan karakteri diziye damga vurdu

Bu zamana kadar dizide adı geçen karakterin kim olduğu ise izleyici tarafından merak ediliyordu. Alınan bilgiler kişinin Aslıhan Gürbüz olduğu ortaya çıktı. Aslıhan Gürbüz yaptığı dans ile birçok kişinin ağzını açık bıraktı.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin kadrosuna Aslıhan Gürbüz de dahil oldu. Tüm rakiplerini sollamayı başaran Masumlar Apartmanı dizisi bugünden itibaren Ceylan Ongun karakterini ekranlara taşıdı.

Aslıhan Gürbüz dansıyla olay oldu

Aslıhan Gürbüz'ün diziye dahil olmasının ardından reytinglerini daha da artacağı söyleniyor. Yeni rolü ile izleyici karşısına çıkan Aslıhan Gürbüz yaptığı dans ile görenlerin ağzını açık bıraktı.

46. bölümünden itibaren kadroda yer alacak olan Aslıhan Gürbüz Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz ile Melike Yıldız'ın düğün törenine dahil oldu. Yetenekli oyuncu geceyi kıyafeti dışında yaptığı dans ile damga vurdu. Düğünde mesafe ve maske kurallarına riayet eden yetenekli oyuncu kardeşi ve gelin ile çiftetelli oynamayı ihmal etmedi. Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan yetenekli oyuncu geline altın takarak mutluluklar diledi. Aslıhan Gürbüz'ün kardeşi ile benzerliği de dikkat çekti.

Kaynak:Dizi Haberleri