Masumlar Apartmanı Kendi Sonu Getirdi! TRT 1'den Açıklama Geldi

Masumlar Apartmanı Kendi Sonu Getirdi! TRT 1'den Açıklama Geldi

Masumlar Apartmanı dizisine katılan konuk oyuncu şaşırttı. Kırmızı Oda dizisinden gelen ünlü isim kim? Başrol oyuncusunun kısa süreliğine TRT 1 dizisine katılacağı öğrenildi. Üstelik Merve Dizdar'ın hayat verdiği Gülben'den de kötü haber geldi. Gülben ve Esat aşkındaki son durum nedir?

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda arasındaki oyuncu değişimleri sürüyor. Daha önce Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda'ya geldiğini görmüştük. Ünlü oyuncunun farklı dizide oynamasının hemen ardından bu sefer de Doktor Hanım karakterini Masumlar Apartmanı'nda göreceğiz. TV8'deki Kırmızı Oda dizisinin baş karakteri olan Doktor Hanım, dizinin değişmeyen tek karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda!

TRT 1'de ekrana gelen ve reyting patlaması yaşayan Masumlar Apartmanı, Binnur Kaya'nın diziye konuk olarak katılmasıyla reytinglerini iyice artıracak. Böylelikle dizinin nasıl bir konumda olacağı merakla bekleniyor. Sezon başından bu yana EDHO dizisinin yokluğu nedeniyle reytinglerde yükseliş yaşadı. Şimdi ise dizinin tamamen bitme ihtimali ile bu yükselişini sürdürebilir.

Esat ve Gülben Ayrılacak mı?

Merve Dizdar'ın hayat verdiği Gülben'in mutluluğu kısa sürecek. Esat ve Gülben, yaşadıkları sorunları bir türlü aşamadıkları için ayrılma kararı alacak. Eğer ilişkileri biter ise Gülben büyük bir sorunla baş başa bırakılabilir. Han ise hem Gülben'i hem de Safiye'yi tedavi ettirmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Doktor Hanım karakteri de burada devreye girecek.