Masumlar Apartmanı Kamera Arkası Görüntüleri! Farah Zeynep ve Birkan Sokullu Detayı Çok Konuşuldu!

Masumlar Apartmanı Kamera Arkası Görüntüleri! Farah Zeynep ve Birkan Sokullu Detayı Çok Konuşuldu!

Masumlar Apartmanı'nda set arasında çekilen bazı fotoğraflar çok konuşuldu. İkilinin arasındaki diyalog ve iyi anlaşmaları izleyiciyi sevindirdi. Masumlar Apartmanı'nda güldüren detaylar ortaya çıkıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin bu kadar fazla başarılı olmasının arkasında eğlenceli bir ekip yatıyor. Dizi oyuncuları ve set çalışanları o kadar iyi anlaşıyor ki bu durum oyunculuklarına da yansıyor. Dizinin gidişatına da bakacak olursak reyting sıralamalarında önemli bir konumda. Aradan geçen süre zarfında da bu başarısını koruyabildi. Bu nedenle Masumlar Apartmanı'ndaki eğlenceli anlara tanıklık edeceğiz. Farah Zeynep Abdullah'ın aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı sayesinde set ve oyuncular hakkında bilgi edinebiliyoruz. Ünlü oyuncunun set ortamını zaman zaman paylaştığı görülüyor. Eğer sizler de set ortamını merak ediyorsanız o halde dizinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşımlarına göz atalım.

Safiye ve Gülben Sürekli Gülüyor!

Dizide rol aldıkları günden bu yana abla kardeş karakterleri canlandıran ikilinin çekim aralarında sürekli güldükleri görülüyor. Bu da ikilinin aslında hayat verdikleri karakterleri ne kadar çok sevdiğini ve çalışma ortamına bayıldıklarını gösteriyor. Set içindeki mutluluğun oyunculuklarına da yansımış olduğunu görmekteyiz. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın farkı projelerde de beraber oynama ihtimalleri bulunmakta. Ayrıca karakterlerin birbirine benzemesi nedeniyle kardeş rolünü tam olarak canlandırmaları gözden kaçmadı.

Masumlar Apartmanı Han Çok Mutlu!

Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın çekim esnasında çok güldüğünü Farah Zeynep Abdullah'dan öğreniyoruz. Farah Zeynep Abdullah, yapmış olduğu paylaşımda ikilinin güldüğü fotoğrafı paylaşarak aslında ne kadar eğlenceli bir çekim yaptıklarını ortaya koydu. Dizinin genel olarak ciddi şekilde yansıtılmasına alışkın olduğumuz için kamera arkasında mutlu oldukları sahneleri görünce izleyicinin garibine gidiyor.

birkansokullu.jpg

Birkan Sokullu ile İyi Ekip Oldular

Farah Zeynep Abdullah ile Birkan Sokullu, dizide canlandırdıkları karakterlerin evli olması gerçek hayatta da sıkı bir arkadaşlığı beraberinde getirdi. İkilinin arası çok iyi ve sürekli gülüp eğleniyorlar. Dizinin ciddi atmosferinden kopmak için sürekli olarak eğlenceli sohbetler yapmakta olan oyuncular, böylelikle senaryodan olumsuz etkilenmemiş de oluyorlar. Çünkü Masumlar Apartmanı'nı düşündüğümüzde gerçek hayatta böyle bir olayın yaşanmasını kimse istemez. Ancak bu oyuncular haftanın neredeyse her günü bu hayat varmışcasına sahneler çekiyorlar. O nedenle eğlenmek ve kafa dağıtmak onlar için gereklilik haline büründü.

birkansokullu2.jpg