Masumlar Apartmanı İnci Karşılaştığı Durumlara Karşı Ne Yapacak? Han Naci Hakkında Neler Yapacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde bu hafta endişe dolu bir bölüm olacak. Peki ne gibi gelişmeler yaşandı? Yeni bölümde neler olacak? İnci Karşılaştığı Durumlara Karşı Ne Yapacak?

TRT 1 ekranlarında izleyicilerine hem komik anlarla gülme fırsatı hem de psikolojik analizleriyle farklı bir konu sunan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamları yayınlanmaya devam ederken yeni bölümüyle yine milyonları etkileyecek gibi gözüküyor. 26. Bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanında bu bölüm endişe daha fazla ağır basacak gibi duruyor. Peki ne gibi gelişmeler yaşandı? Yeni bölümde neler olacak?

İnci Karşılaştığı Durumlara Karşı Ne Yapacak?

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana seyircileri sayesinde zirveden düşmeyen Masumlar Apartmanı 16 Mart Salı akşamı (yarın) 26. Bölümüyle merakla beklenirken İnci’nin başına gelecek olan kötü şeyler oldukça merak ettiriyor.

İnci, yaşadığı hayattan hem geçmişten etkilenmesi hem de böyle bir yaşamda yer alması nedeniyle duygusal patlamasının ardından herkesi kaygılandıran davranışlar sergilemeye başladı. İnci’nin gözü ne eşini görüyor artık ne de ailesini. Kendisine gelmesi beklenen karakterin bir anda birisi hayata döndürüyor.

Han Naci Hakkında Neler Yapacak?

Han’ın kardeşi Neriman babasının ölümünden dolayı kendini suçlayan Ege’ye hep destek olurken kendini oldukça aşan bir harekette bulunuyor. Safiye ise yaşanan olayların ardından kendisini tutamayarak temizliğe veriyor. Böylelikle yaşadığı şeyleri biraz daha atlatabileceğini sanan Safiye, tam kendine gelirken yaşanan yeni bir kriz ile çocukken yaşadığı korkularını tekrardan yaşamaya başlıyor. Gülben, hala Esat’la iyi bir çay buluşmasından sonra çok mutludur ve gelecekleri için şimdiden düşünmeye başlar. Başrollerden olan Han, Naci’yi göndermek konusunda son derece kararlıdır. Ancak yaptığı davranışlardan kendisini pek göremese de bedelini ağır ödeyeceğe benziyor.