Masumlar Apartmanı İçin Son Çare! Bu da Olmazsa Masumlar Apartmanı Dizisi Final Yapacak!

Masumlar Apartmanı İçin Son Çare! Bu da Olmazsa Masumlar Apartmanı Dizisi Final Yapacak!

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü ekrana geliyor. Dizide yaşanan gelişmeler tek tek incelenmekte. Reytingler düşünce ünlü isimle anlaşıldı. Yeni oyuncunun diziye katılacağı haber edildi. Final savaşı veren TRT 1 dizisine kim katıldı? İşte reytingleri kurtarması beklenen o isim...

Masumlar Apartmanı dizisi, son zamanlarda büyük bir düşüş yaşıyor. Reytinglerdeki kayıplarına devam eden diziyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki günlerde diziye yeni bir ismin katılacağı haberi verildi. Fragmanda da gördüğümüz üzere ünlü isim oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Sergilediği performans ile beğenileri toplayacağa benziyor. Dizinin başrolünde oynayan Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz'ün yanı sıra yeni oyuncu dizinin kadrosuna dahil olacak.

Arda Türkmen Dizide!

Arda Türkmen'in diziye şef olarak katıldığını göreceğiz. Hali hazırda gerçekte de şef olan ünlü ismin, Merve Dizdar'ın hayat verdiği Gülben ile yemek yaptığına tanıklık edeceğiz. Esad'ın büyük sürprizi ile Gülben ve Arda Türkmen birlikte yemek yapacaklar. Dizinin yeni bölümüne damgasını vurması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Final Yapar mı?

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin final yapması şu an için beklenmiyor. Ancak reytingler düşmeye devam ederse ne yazık ki bir karar alınacak ve dizi son kez ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon bu kadar düşüş yaşamayan dizinin kırılma noktası Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılması oldu.