Masumlar Apartmanı Han'ın Sakladığı Sır Ortaya Çıkıyor! Han Sessizliğini Bozacak!

Masumlar Apartmanı Han'ın Sakladığı Sır Ortaya Çıkıyor! Han Sessizliğini Bozacak!

Masumlar Apartmanı dizisinde son zamanlarda bir birinden ilginç sırlar gün yüzüne çıkıyor. Masumlar Apartmanı Han'ın sakladığı sır nedir? Han bu durumda ne yapacak? Safiye ve Gülben bu duruma ne tepki verecek?

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben sıkıntısı devam ediyor. Dizinin daima moral veren karakteri olan Gülben'in son zamanlarda yaşadığı psikolojik sıkıntılar dizinin seyrini iyice değiştirdi. Öyle ki artık Safiye'den daha çok Gülben'in sıkıntılarını izliyoruz. Genellikle Safiye'yi dizginleyen ve ona yardımcı olan Gülben, artık kendi sorunlarına dahi çözüm bulamaz hale geldi. Ailedeki herkesin bir sıkıntısının olması diziyi daha da izlenebilir hale getiriyor.

İnci Gülben'e Yardım Etmek İsteyecek

Gülben'in bu sorundan kurtulması için İnci'nin desteğine ihtiyacı olabilir. İşte tam da bu noktada İnci'nin yardım etmeye çalışması izleyenleri sevindirecek. Fakat bir yandan da Safiye'nin İnci'ye olan kini ve nefreti diziye damgasını vuracak. Safiye'nin İnci'ye engel olacağı düşünülüyor. Yeni bölüm fragmanında da bu açık bir şekilde gözükmekte. Ayrıca dizinin ilerleyen sahnelerinde Han'la ilgili yeni bir gerçek ortaya çıkabilir.

Han Ne Saklıyor?

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Han'ın saklamakta olduğu bir bilgiye daha ulaşılacağı iddia edildi. Özellikle de sosyal medyada fragmanı yorumlayan kullanıcılar Han'ın sırrının ortaya çıkacağını konuşuyor. İnci'nin tüm bu olanlara rağmen Han'ın daha ne saklayabileceğini düşünmesi her şeyi ele verecek. Dizinin bu bölümünde bilinmeyen pek çok şey açığa çıkacak. Daha yeni psikolojik tedavi almaya başlayan Han'la ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağı düşünülmekte. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise İnci önemli bir sır daha keşfetmiş olacak.

Esat'a Ne Oldu?

Esra'nın Esat'a hiçbir şekilde ulaşamaması büyük tepki çekti. Eğer Esat'ın başına bir şey geldiyse bunun sorumlusu kim? Gülben'in uzun zamandır psikolojisinin bozuk olması ve kendini iyi hissetmemesi Esat ile bağlantılı mı? Gülben'in Esat'la olan ilişkisi nedeniyle Gülben'in ona zarar verdiği tahmin edilmekte. Bu çok uçuk bir iddia olarak nitelendirilse de bir şekilde yapması da muhtemel. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde çok daha fazlasıyla karşılaşabiliriz. Gülben yerine Han'ın sırları da dizinin dikkat çeken anları arasında yerini alacak. Bakalım İnci bu sorunlarla dolu apartmanda kendi ruh sağlığını nasıl koruyacak? Herkes yeni bölümü iple çekiyor.