Masumlar Apartmanı Han Kontrolden Çıktı! İnci'yi Kaçırıp Zincire Bağladı!

Masumlar Apartmanı Han Kontrolden Çıktı! İnci'yi Kaçırıp Zincire Bağladı!

Masumlar Apartmanı yeni bölümünde Han'ın iyice çıldırarak İnci'ye saldırdığı iddia ediliyor. Kime işkence ettiği gözükmese de birilerini zincire bağladığı ortada. İzleyiciler merakla yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor. Han'ın psikolojisi mi bozuluyor?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanında yine şaşırtan olaylar bizleri bekliyor. Dizide ailenin tümüyle  ruh sağlığını kaybetmesi ve işlerin daha da kötüye gitmesi konu edilecek. Yeni bölümde Safiye'nin daha sakin olması bir yana Gülben'in gittikçe kontrolü kaybetmesi dikkatleri üzerine çekiyor. Han'ın da büyük sırrı ortaya çıktıktan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İnci ise korku içerisinde Han'la beraber yaşamaya devam ediyor. Bulaştığı ailenin ne kadar ruhsal sorunlarla dolu olduğunun farkına biraz geç vardı. Ancak iş işten geçmiş olsa dahi İnci'nin bir şekilde bu sorunu atlatması şart. Han'ın psikolojik destek alması için elinden geleni yapacak. Fakat fragmanda öyle bir sahne var ki Han'ın korkunç yüzünü bir kez daha ortaya serecek.

Masumlar Apartmanı Han İyice Çıldırdı

Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın gün geçtikçe bambaşka bir insana dönüştüğünü göreceğiz. Özellikle de İnci'nin kendisini fark etmesinin hemen ardından yeni bir karakter ile karşımıza çıkacak. Hatta bir sahnede Han'ın birini zincirlediği görülüyor. Yerin altında karanlık bir mahzende tuttuğu kişi kim? Han kontrolü kaybettikçe adeta bir canavara dönüşüyor. Psikolojik olarak yıpranmış ve kendi hayal dünyasında yaşamakta olan Han'ın İnci'yi veya bir başkasını tutsak ettiği düşünülüyor. 

İnci, Han Tarafından Tutsak Edilmiş Olabilir!

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında İnci'nin kaçırılmış olma ihtimali daha da arttı. Çünkü Han'ın birileri zincirlediği ve ona yemek getirdiği görülüyor. İnci'nin son zamanlarda Han'dan çekindiğini varsayarsak muhtemelen eşini kaçırdı. Düşük bir ihtimalle Esra'yı da kaçırmış olabilir. Tüm gerçekler Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde ortaya çıkacak. Böylelikle Han'ın ne kadar ruhsal sıkıntılarla dolu bir karakter olduğunu tekrar görmüş olacağız. Dizideki ailenin her karakterinin bir sıkıntısı bulunmakta. Aralarında en iyi ve sakin olanı şu an için Safiye. Ancak onun geleceği de pek iyi değil. Çünkü çok sevdiği Naci karakteri artık dizide olmayacak.