Masumlar Apartmanı Gülben Çıldırdı! "Sevilme Yaşım Geldi" Dedi Han'a Öfkesini Kustu!

Masumlar Apartmanı Gülben Çıldırdı! "Sevilme Yaşım Geldi" Dedi Han'a Öfkesini Kustu!

TRT1'deki Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterinin ne kadar da sinirli olduğunu gördük. Han'a çok öfkelenen Gülben, Esat'a hakkında söylediklerini duyunca oyuncaklarını dışarı fırlattı. Merve Dizdar'ın oyunculuk performansı takdir gördü.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Gülben karakteri damgasını vuracak. TRT 1'de yayınlanan dizi hiç olmadığı kadar heyecanlı sahneler içeriyor. Ayrıca Merve Dizdar'ın hayat verdiği Gülben karakterini daha önce böyle hiç görmediniz. Çığlıkların ve gerilimin eksik olmayacağı dizide Gülben radikal bir karar alacak. Pek çok kişi bunu istemese de Gülben'in kimseyi dinleyeceği yok. Peki Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde neler yaşanacak? Daha önce böylesine delirmemiş ve kendini ifade etmemiş Gülben'i bekleyen zorluklar karşısında ablası Safiye'nin engel olması da dikkat çekiyor.

Safiye "Dur" Dedi, Gülben Dinlemedi!

Gülben, Han'ın Esat'a kendisi hakkında söylediklerini duyduktan sonra iyice çıldırdı. Kendisinin çocuk gibi olduğu ima edilince Gülben değişme kararı aldı. Ancak bu kararı verirken oldukça sancılı anlar yaşadı. Ablasının engellemesine rağmen oyuncakları ile vedalaşmaya karar verdi. Onları evin dışına atmak için tek tek topladı. Daha sonra merdivenleri hızlı bir şekilde çıktı ve o anlarda  izleyicinin tüyleri ürperdi.

Gülben Oyuncaklarını Aşağı Attı!

Merdivenlerden yukarı çıkan Gülben, tüm bebek oyuncaklarını yükseklikten aşağı bıraktı. İnci, Han ve Safiye ona engel olmak için peşinden geldi ama Gülben'in tepkisi oldukça netti. Onlara "Yaklaşma!" diye bağırdı. Özellikle de Han'a karşı sinirliydi. Safiye her ne kadar onu anlasa ve iyi niyetini gösterse de Han'ın Esat'la konuşurken yakalanması büyük ses getirdi. 

Merve Dizdar'ın Oyunculuğu Takdir Edildi

TRT 1 kanalında Merve Dizdar'ın gösterdiği performanstan sonra sosyal medyada pek çok kişi oyuncuyu tebrik etti. Son zamanlarda yeteneği ve oyunculuğuyla ön plana çıkan ünlü ismin yakın zamanda Erşan Kuneri dizisinde oynayacağı haberi de gelmişti. Ezgi Mola ile beraber iyi bir ikili oldular. Gülben karakterinin artık büyüdüğüne yönelik isyanı ve yaptığı hareketler sonucunda kendi hayatına bir değişim yaratabilecek mi önümüzdeki bölümlerde heyecanlı anlar bizleri bekliyor olacak.