Masumlar Apartmanı Eski Dizi Oyuncusu İnci'den Kötü Haber Geldi! İnci Hastaneye Kaldırıldı! İnci'nin Sağlık Durumu Nedir?

Masumlar Apartmanı Eski Dizi Oyuncusu İnci'den Kötü Haber Geldi! İnci Hastaneye Kaldırıldı! İnci'nin Sağlık Durumu Nedir?

Masumlar Apartmanın sevilen oyuncusu İnci'den kötü haber geldi. Yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Masumlar Apartmanı İnci neden hastanelik oldu? Masumlar Apartmanın İnci'nin sağlık durumu?

Hastaneye kaldırılmış olarak bilinmekte olan şık oyuncunun başına gelmiş olanlar ise hayranlarının şok olmasına neden oldu. Köpekleri ayırmaya çalışırken neredeyse kolundan olacak Masumlar Apartmanı dizisinin İnci`si yapmış olduğu paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Herkes Fena Yoruldu!

Geçtiğimiz günlerde vedasını duyuran Masumlar Apartmanı dizisi ekranlara sezon arası ile kısa bir süre veda etmişti. Eylül ayında ise tekrardan ekranlara gelmesi beklenen diziden, İnci karakterini canlandıran başarılı oyuncu ayrılmıştı. Sette yoğun duygular ile çalışmak zorunda olmuş olmasından dolayı yorulmuş olduğu belirten oyuncu seyircilerine ve Masumlar Apartmanı dizisine veda etmişti. Şimdi ne oldu?

Kavga Etmişler!

Sosyal medya hesabı üzerinden; “Fotoğraf koyamadım. Eylül ve Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, baş parmağımın ise tırnağı çıktı. Diktiler falan olaylar olaylar” notunu düşerek bir paylaşım yaptı ve daha sonra ise Twiitter’dan bir açıklama yaptı. İşte Farah Zeynep Abdullah’tan gelen o paylaşım!

Serçe Parmağı Kırılmış!

Sosyal medya hesabı aracılığı ile; “Fotoğraf koyamadım. Eylül ve Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, baş parmağımın ise tırnağı çıktı. Diktiler falan olaylar olaylar”  sözlerini dile getirerek yapmış olduğu paylaşımdan sonra Twitter`dan da bir açıklama yapmış oldu. Farah Zeynep Abdullah`tan gelmiş olan o paylaşım!

Meğer Köpekleri Kavga Etmiş!

Farah Zeynep Abdullah `ın paylaşımında; “Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. 2 köpeğim ciddi kavga etti, zar zor ayırdım, o karmaşa sırasında baya darbe aldım. Baya kopuyormuş baş parmağım, tırnak sallanıyordu, avucumda tutarak gittim hastaneye ya şok oldum. Serçe de yarılmış kırılmış, inanamıyorum hala. Hemen 1 buçuk saat süren ameliyata aldılar, tırnağı falan yerine diktiler. 2 gün kaldım hastanede, bugün çıktım. Siz siz olun köpüşler kavga ediyor görürseniz suyla ayırın benim boşluğuma geldi”  sözlerini dile getirmişti.