Masumlar Apartmanı Ekibi Yeni Oyuncu Ceylan'a Öyle Bir şey Yaptılar ki! Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ceylan Pes Dedi!

Masumlar Apartmanı Ekibi Yeni Oyuncu Ceylan'a Öyle Bir şey Yaptılar ki! Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ceylan Pes Dedi!

47 bölümü geride bırakan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Salı akşamları ekrana gelen OGM Pictures imzalı dizinin oyuncu kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Uzun süredir adı geçen isim Masumlar Apartmanı dizisi ile büyük yankı uyandırdı. İşte haberin tüm detayları...

Masumlar Apartmanı dizisinde geçtiğimiz sezon Ceylan ismi çok geçmişti. Alınan bilgiler neticesinde Ceylan sonunda Masumlar Apartmanı dizisine dahil oluyor. İnci’nin ölümünün ardından Han’a yeni bir aşk aramasına girildi. İlk etapta Melisa Şenolsun’un Rüya karakteri ile diziye dahil olması izleyicileri sevindirmedi. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde Han karakterinin eski nişanlısı kadroya dahil edildi.

Ceylan Masumlar Apartmanı dizisine dahil oldu!

Hikayenin sonradan değiştirilip değiştirilmediği henüz bilinmiyor. Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı dizisine sonradan dahil olan Rüya karakteri çok sevilmemek ile birlikte Han’a da çok yakıştırılmadı. Bunun üzerine senaristler Ceylan’ı ortaya çıkararak eski aşkı yeniden küllerinden alevlendirmek istedi. Ceylan Ongur, Han’ın New York’ta iken büyük bir aşk yaşadığı eski sevgilisidir. Fotoğraf Sanatçısı olan Ceylan Ongur, İstanbul’a gelerek resim sergisi açma kararı aldı. Bunun ardından ikilinin arasında neler olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu.

Ceylan ve Han aşkı küllerinden mi doğuyor?

Eski sevgilisi Ceylan’ın sergi açması üzerine Han, sergiye gitmek istemese de kendisini tutamayıp sergiye gittiği görülüyor. Bunun ardından Han ve Ceylan yıllar sonra yeniden karşılaştılar. İzleyiciler ise Han ve Ceylan’ın nasıl bir araya geleceğini sorguluyor. Bu duygusal karşılaşma ile birlikte Ceylan karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz de Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna resmen dahil oldu. Ceylan karakteri kendisine çok yakıştırılan Aslıhan Gürbüz, yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kimi dizi seveler İnci karakterinin daha iyi olduğunu söylese de Aslıhan Gürbüz’ün bu rolün üstesinden geleceği de konuşuluyor. Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Aslıhan Gürbüz heyecanını saklayamayarak sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Bunun ardından Ezgi Mola, Merve Dizdar, Esra Ruşan ve Meriç Özkaya da yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz’e hoşgeldin paylaşımı yaparak mutluluklarını aktardı.