Masumlar Apartmanı Dizisinin Yine Senaryosu Değişiyor! İzleyiciden Yapımcıya Tepki Geldi

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yine Senaryosu Değişiyor! İzleyiciden Yapımcıya Tepki Geldi

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda neler oluyor? Başarılı oyuncu ile anlaşma sağlandı. Diziye yeni katılacak isim merak edildi. Karakteriyle ortalığı kasıp kavuracak kişi kim? Aslıhan Gürbüz'den sonra dengelerin değişeceği ifade edildi. İşte başarılı oyuncunun adı ve karakteri hakkında bilgiler...

Masumlar Apartmanı dizisine yapılan yeni bir oyuncu transferi çok konuşuldu. Diziye en son Aslıhan Gürbüz katılmıştı. Ceylan karakteri ile başarılı bir ivme yakalayan ünlü isim, Han'la olan ilişkisi nedeniyle çok seviliyor. Şimdi ise TRT 1 dizisine yeni bir soluk getirecek oyuncu dizideki yerini aldı. Gülben ve Esat evliliğinden sonra diziye damgasını vuracak olan oyuncunun ismi merak edildi. Canlandıracağı karakterin de kesinleşmesiyle yeni bölüm fragmanı iple çekiliyor.

Armağan Oğuz Dizide!

Armağan Oğuz'un diziye katıldığı haberi geldi. Ünlü oyuncunun Masumlar Apartmanı'nda Mazo karakteri ile karşımıza çıkacağını biliyoruz. Bu karakterin tam olarak nasıl biri olduğu ve kiminle daha fazla muhatap olacağı hakkında kesin bilgi verilmedi. Ancak o bilginin de yakında elimizde olması muhtemel. Şimdilik tek bildiğimiz oyuncunun ve karakterin adı diyebiliriz. Son zamanlarda reyting sıkıntısı yaşamakta olan Masumlar Apartmanı'nın tek kurtuluş yolu hikayede olası dikkat çekici gelişmelerin yaşanması.

Yeni Bölümde Katılabilir

Oyuncunun diziye katılacağı sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. Ancak ne zaman katılacağı da bilinmiyor. Muhtemelen yeni bölüm fragmanı yayınlandığında oyuncunun kendisini görebiliriz.