Masumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Saatinde Değişti! İzleyiciden TRT'ye Masumlar Apartmanı Tepkisi

Masumlar Apartmanı Dizisinin Yayın Saatinde Değişti! İzleyiciden TRT'ye Masumlar Apartmanı Tepkisi

Masumlar Apartmanı dizisine ilişkin bazı değişiklikler yapıldı. Sevilen yapımın yayın saati değişiyor. Peki bir haftalığına özel bir saat belirlenmesindeki neden belli oldu mu? TRT 1'in bu kararı çok eleştirildi. Fakat ortaya çıkan bir gerçek tüm taşların yerine oturmasını sağladı. Masumlar Apartmanı ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda önemli bir değişiklik meydana geldi. Dizinin yayın tarihiyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Üstelik değişimin yanı sıra seyirciler de bu duruma şaşırdı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak? Masumlar Apartmanı'nda alınan kararın perde arkasında neler oluyor? TRT 1'in kararı ile dizinin yayın saatleri tek seferlik değişti diyebiliriz. Bunun nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı Özeti Yok!

Normalde yeni bölümden önce geçtiğimiz haftanın özet bölümü yayınlanırdı. Bunu pek çok kanal yapıyor. Daha sonra ise yeni bölüm ekrana gelirdi. Ancak bu hafta öyle olmayacak. TRT 1'in aldığı karar doğrultusunda Masumlar Apartmanı dizisinin direkt olarak yeni bölümü yayınlanması bekleniyor. Bunun arkasındaki karar ise çok şaşırttı.

TRT 1 Program Yayınlayacak

Dizinin özetsiz şekilde yayınlanmasının nedeni ise TRT 1'de ekrana gelecek olan Cumhurbaşkanı Özel programıydı. Pek çok kişi ilk başta neden özetsiz yayınlanacağını sorguluyordu. Ancak ortaya çıkan bu gelişme ile her şey anlaşıldı. Saat 20.00'da başlayacak dizi için pek çok kişi heyecanlı. Dizinin yeni bölümünde Birkan Sokullu'nun hayat verdiği Han karakterinin nasıl bir intikam alacağını göreceğiz. Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Ceylan ise yine farkını ortaya koyacak. Tüm gözler güzel oyuncunun üzerinde olacağa benziyor.