Masumlar Apartmanı Dizisinin Reytingleri Çakıldı! TRT'den Masumlar Apartmanı Kararı..

Masumlar Apartmanı Dizisinin Reytingleri Çakıldı! TRT'den Masumlar Apartmanı Kararı..

Masumlar Apartmanı dizisi, son zamanlarda reyting kaybı yaşamakta. Dizinin neden bu kadar az izlendiği merak edildi. Sezon finalinde yaşanan gelişmeler ve yayın hayatına başlayan dizilerin bunda etkili olduğu düşünülüyor.

TRT 1'de ekrana gelen dizideki hikaye değişimi de dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı, yeni sezonda eskisi kadar ilgi görmüş değil. Dizide yaşanan gelişmeler merak uyandırsa da reytingler kıyaslandığında önceki yükselişleri bir türlü göremedi. İzleyiciler, bu sorunun nedenini merak ediyor. Çünkü pek çok kişiye göre dizide yaşanılanlar eski tadı verememekte. Peki kırılma noktası nasıl gerçekleşti? Ünlü oyuncunu ayrılığı sonrası rakip dizilerde de yükseliş görülüyor.

Masumlar Apartmanı Neden Düştü?

Dizinin reytinglerde düşüş yaşamasının ilk nedeni olarak Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılığı gösteriliyor. Oyuncu diziden ayrıldıktan sonra senaryoda önemli bir değişiklik yapıldı. İnci karakterinin yokluğu diziyi elbette etkiledi. Bir yandan da yayın hayatına başlayan dizilerle ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Fox TV Dizisi Çok İzleniyor!

Bu sezon yayın hayatına başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, reytingleri silip süpürdü. Fox TV'nin yeni dizisi, TRT 1'deki Masumlar Apartmanı'na zorluk çıkarıyor. Haliyle bu tabloda bazı diziler eski reytinglerine ulaşamamakta. Önümüzdeki günlerde dizilerle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak öğreneceğiz. Ancak bu gidişat Masumlar Apartmanı için pek de iyi değil.