Masumlar Apartmanı Dizisinin Finali Kesinleşti! Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın Yeni Projesi Ortaya Çıktı!

Masumlar Apartmanı Dizisinin Finali Kesinleşti! Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın Yeni Projesi Ortaya Çıktı!

TRT 1 Masumlar Apartmanı'ndan sonra Merve Dizdar ve Ezgi Mola ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İki oyuncu Alice Müzikali'nde buluşacak. Yakın zamanda Zorlu PSM'de başlaması bekleniyor. Alice Müzikali'nde hangi karakterleri canlandıracaklar? İşte müzikalin başlayacağı tarih ve daha fazlası...

Masumlar Apartmanı'nda harika bir performans sergileyen Ezgi Mola ve Merve Dizdar, diziden sonra farklı bir proje ile de karşımıza çıkacak. Yeni projenin detayları ortaya çıktı. Alice Müzikali için hazırlıklar sürüyor. İkilinin hangi karakterlere hayat vereceği de bilinmekte. Peki Alice Müzikali ne zaman yayınlanacak?

Alice Müzikali Başlıyor!

7 Şubat 2019'da başlayan Alice Müzikali, Merve Dizdar ve Ezgi Mola ile daha da renkli hale gelecek. Merve Dizdar Kedi karakterini canlandıracakken Ezgi Mola ise Kraliçe olarak karşımıza çıkıyor.

7 Şubat'ta Zorlu PSM'de!

Alice Müzikali'nin yakın zamanda başlayacağı haberi iletildi. Yoğun tempoda çalışan oyuncular, 7 Şubat'ta sanatseverlerin karşısına çıkacak. O vakte kadar çalışmalar ve tekrarlar devam edecek. Her iki isim de elinden gelenin en iyisini yapacak. Dolayısıyla yakın zamanda güzel gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Oyuncuların dostlukları kadar işteki başarısı da gözden kaçmıyor. Şimdiler de Masumlar Apartmanı ile süreci devam ettirseler de yakında müzikalde bir araya gelecekler.