Masumlar Apartmanı Dizisinin Aldığı Ani Karar Herkesi Şaşırttı! Masumlar Apartmanı Final mi Yapacak?

Masumlar Apartmanı Dizisinin Aldığı Ani Karar Herkesi Şaşırttı! Masumlar Apartmanı Final mi Yapacak?

Masumlar Apartmanı yeni bölümlerindeki reyting düşüşü gözlerden kaçmadı. Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz transferleri bile diziye ilaç olmadı. Peki dizi neden reyting kaybediyor? Yeni başlayan ATV dizisi tüm dengeleri bozdu. TRT 1 dizisi için final çanları çalmaya başladı.

TRT 1'de ekrana gelen dizide şaşırtıcı bazı gelişmeler yaşanıyor. Masumlar Apartmanı dizisi bu sezon beklentilerin de altına düşmüş vaziyette. Dizinin izlenme sayısı azalında insanlar senaristlere çağrıda bulunmaya başladı. Senaryonun eskisi kadar etkili olmadığı düşünülüyor. Peki Masumlar Apartmanı bu gidişle final yapar mı?

Masumlar Apartmanı Bitecek mi?

Dizinin final yapılmasından çok korkuluyor. Ancak şu an için çok fazla düşüş meydana gelmedi. Üstelik ekranlara yeni başlayan bir dizinin de TRT 1'e reyting kaybettirdiği belirtildi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Aslıhan Gürbüz ve Birkan Sokullu gibi isimlerin oynadığı yapıma karşın ATV'den yeni bir dizi çıktı.

Destan Dizisi Sorun Çıkardı!

ATV'nin yeni yapımı Destan, ilk bölümüyle reytingleri alt üst etmeyi başardı. Bu nedenle Masumlar Apartmanı izleyicilerinin bir kısmı ATV dizisini tercih etmiş olabilir. Yapımın daha fazla reyting kaybetmesi elbette final iddialarını doğuracaktır. Ancak şimdilik çok büyük sorunların yaşanacağı düşünülmüyor. Dizinin yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşandığını göreceğiz.