Masumlar Apartmanı Dizisine Ters Köşe Yapmıştı! Fahriye Evcen'in Projesi Belli Oldu! Herkes Şok Oldu!

Masumlar Apartmanı Dizisine Ters Köşe Yapmıştı! Fahriye Evcen'in Projesi Belli Oldu! Herkes Şok Oldu!

Masumlar Apartmanı dizisine bir şok daha yaşandı. İddialar doğrulandı. Fahriye Evcen geliyor gelmiyor iddiaların aslı ortaya çıktı. Fahriye Evcen, Masumlar Apartmanı dizisine gelecek mi?

Fahriye Evcen bu iddiaları sert şekilde yalanlamış, adeta rest çekmişti. Bu haber gerçekten nereden çıktı? Hiç bilmiyorum. Ama öyle bir şey yok. Haber doğru değil"  sözleri ile olaya açıklık getiren Evcen, merak edenlere ise  rahat nefes aldırmıştı. Evcen yakın bir zamanda yeni projeler ile ekranlarda olacağını açıklamıştı.

İddialar Açığa Çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisine giriş yapmadan önce “Yakında yeni projelerim olacak ama sizlere sürpriz olsun” sözlerini açıkladı. Sevilen ismin sözlerinin arkasından Masumlar Apartmanı iddiaları açığa çıkardı. Şimdi yeni projesini resmen duyurmuş oldu. Sizce neler oluyor?

Açıklamasını yaparak dikkatleri üzerine çekti! İşte Fahriye Evcen’den gelen o açıklamalar…

Dikkatleri Üzerine Çekti!

L’Oréal Paris’in  uluslararası sivil toplum kuruluşu Hollaback! ile Türkiye`de Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkez BÜYEM `in beraber işlemlere koyulmuş olduğu gösteriye Fahriye Evcen`den destek geldi! Açıklamasını yapan Fahriye Evcen dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başardı. Fahriye Evcen`in açıklaması!

Fahriye Evcen; “Yıllardır marka yüzü olduğum L’oréal Paris’in böyle önemli bir konuda farkındalık yaratmak ve globalde binlerce insanı eğitmek için bu programı başlatmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin 5D eğitimini mutlaka alması gerektiğine inanıyorum. Basit ve etkili adımlarla hepimiz sokak tacizine karşı durabilir, değişime öncülük edebiliriz”  sözlerini paylaşarak sevenleri ile düşüncelerini paylaşmış oldu. 

Birçok kişiye 5D eğitim için çağrı yapmış Evcen`in bu açıklaması çok beğenildi. Eğitim almak isteyenler ise yorumlarda eğitim almak istediğini belirtti.