Masumlar Apartmanı Dizisine, Kırmızı Oda Dizisinin Psikiyatrı Transferi!

Masumlar Apartmanı dizisinde Han'ın psikiyatri sorun olduğundan dolayı yeni oyuncu arayışı başladı. İlk akıllara gelen ise Kırmızı Oda dizisi oldu. Kırmızı Oda Dizisinin Psikiyatrı Transferi ne zaman olacak?

Ortaya atılan iddialara göre Masum Apartmanı dizisinin Han ve ailesi.  Kırmızı Oda dizisinin psikiyatrı tarafından  Han ve ailesi tedavi görecek. Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım’ ı Masumlar Apartmanı dizisinin  oyuncu kadrosuna dâhil edildi.

Masumlar Apartmanı Dizisine Psikiyatrı Transferi!

Salı akşamları seyircileri ekran başına oturtan Masumlar Apartmanı dizisinin en son yayınlanan bölümünde psikiyatr  sorunu yaşanmıştı. Dizide Han karakteri (Birkan Sokullu) senaryo gereği  çocukluğundan kalan anılar sayesinde travmaları olan Han, travmaların etkisini azaltmak için eşi tarafından psikiyatra yönlendirilmişti.

Ortaya atılan açıklamalara göre Kırmızı Oda dizisinin psikiyatrı Masumlar Apartmanı dizisinin yeni psikiyatrı olacak.

Kırmızı Oda Dizisi Final Mi Yoksa İkinci Sezonu Çekilecek Mi Dizinin?

Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım’ ı Masumlar Apartmanı dizisine transfer edilmesi iddiaları sonucu akıllara bir soru getirdi. Kırmızı Oda dizisi final mi  ya da sezon finali mi yapacak? Gülseren Budacıoğlu’ nun kitabından esinlenen dizinin izlenme oranı yüksek. Dizi  Tv8 ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin final edilmesi kanal için iç açıcı bir durum değil. Kitaptan uyarlanan Kırmızı Oda dizisi kitabın sayfaları biterse final yapar mı? Gündemden düşmeyen dizinin final yapması beklenmiyor.

Kırmızı Oda Dizisinin 2.Sezonu Olacak Mı?

Dizinin mayıs ayına doğru sezon finali yapması bekleniyor.  Reyting  rekorları kıran dizinin 2.sezonun  çekilmesine sıcak bakılıyor.