Masumlar Apartmanı Dizisine Büyük Tepki! Seyirciler Senaristi Yerden Yere Vurdu!

Masumlar Apartmanı Dizisine Büyük Tepki! Seyirciler Senaristi Yerden Yere Vurdu!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi 45. bölümü ile ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesi Masumlar Apartmanı yayınlanan son bölümünde reytinglerde birincilik elde etti. Dizinin her bölümü izleyici tarafından büyük ilgi odağı olurken Masumlar Apartmanı sosyal medyada da çok iyi etkileşim yakaladı. İşte detaylar...

Merve Dizdar ve Ezgi Mola gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin senaristlerine yönelik bazı eleştiriler geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci ve Safiye karakteri ön plana çıktı.

Dizi hayranları tepkisini belli etti

Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicileri Naci ve Safiye karakterine çok üzüldüklerini söyleyerek senaristlere tepki gösterdi. İki karakterin her bölümde daha fazla harcandığını dile getirdi. İzleyiciler son dönemde Naci ve Safiye konusunda senaryonun gidişatından memnun olmadıklarını sosyal medyadan aktardı. Bunun dışında dizinin senaristlerinin de bu tür itirazları dikkate almadığını dile getiren izleyiciler, tepkilerini böyle dile getirdi. Masumlar Apartmanı dizisinin senaristinin izleyicileri çok rahatsız ettiğini belirten mesajlar ise sosyal medyada daha sık görülüyor.

İzleyiciler senaryonun değişmesini istiyor!

Masumlar Apartmanı izleyicileri senaristlerin Naci ve Safiye karakterinde ilerleme sarf etmediğini dile getirerek düşüncelerini dile getirdi. Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci karakteri dizide daha da ön plana çıktı. Tansel Öngel bu karaktere hayat vermenin çok kolay olmadığını dile getirerek başarılı performansını ortaya koydu.

Ezgi Mola ile uyumlu olan Tansel Öngel bu karakter sayesinde kariyer merdivenlerini de tırmandı. Dizi severler Safiye ve Naci aşkının ilerlemesi gerektiğini belirtti. İzleyiciler senaristlerin bu istekleri dikkate alması gerektiğini belirterek sosyal medyadan şikayetleri arttırmaya da devam etti. Masumlar Apartmanı dizisi 46. yeni bölümü 9 Kasım Salı akşamları ekranlara taşıyacak. Dizinin yeni bölümüne dair ilk bölüm fragmanı ise yayınlandı.