Masumlar Apartmanı Dizisinden Haluk Ayrıldı! Haluk Kimdir?

Masumlar Apartmanı Dizisinden Haluk Ayrıldı! Haluk Kimdir?

Masumlar Apartmanı dizisinden beklenmedik ayrılık yaşandı. Haluk neden ayrıldı? Haluk kimdir? Haluk diziye nasıl veda etti?

Masumlar Apartmanında Ayrılık Zilleri Çalmaya Başlandı!

TRT 1 ekranlarının psikolojik ruhları işlediği ve izleyiciler arasında en çok rağbet gören dizisi Masumlar Apartmanı dün yine ekranların karşısına çıktı. Reyting olarak kendisinin tek rakibi bulunan dizi genellikle birinci veya ikinci olmayı başarıyor. Peki diziden kim çıktı? Neler yaşandı? 

Masumlar Apartmanı Son Durum!

Dün 24. Bölümünü yayınlanan dizi de seyircileri duygusal anlar karşıladı. Safiye ile İnci arasında olan olaylar herkesi oldukça fazla etkiledi. Han hakkında olan bütün bilgileri öğrenen İnci, Safiye’nin kendisine attığı tokattan sonra zor kendine geldi. Öğrendikleriyle adeta yıkılan İnci, Han ile ilgili olan gizemli detayları ve neden akşamları evden ayrıldığını öğrenmiş oldu. Eşinin iyi olmadığını düşünüp kendisini psikoloğa götürmek isteyen İnci gerginliği böylelikle ikiye katlamış oldu. Yüzüne karşı yemediği söz kalmayan karakterin birde üstünde babasının yükü ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı Dizisinden Kim Ayrıldı?

Alkol bağımlılığı ve çocuklarına bakamayarak ortada adeta bir yük gibi gözüken Haluk’u, Ege eve gelince yatakta ölü olarak buldu. Neden öldüğü bilinemeyen oyuncu hakkında herkes kendi ifadelerini dile getirirken İnci’nin yüreği parçalandı. Böylelikle Haluk isimli karakteri oynayan Mert Asutay diziye veda etmiş oldu.

Haluk ( Mert Asutay ) Kimdir?

Haluk, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. 1978'de çocuk tiyatrosuyla başladığı profesyonel tiyatro yaşamına da 1995'ten 2015'e kadar Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda devam etmiştir. 2016'dan beri, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oynamaktadır. Gerçek adı Mert Asutay'dır.