Masumlar Apartmanı Dizisinde Yaşananlar Şok Etkisi Yarattı!

TRT 1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Naci nasıl bir şok yaşayacak? İnci hastaneye gidecek mi?Safiye nasıl bir tepki verecek? İşte o merakla beklenen fragman...

TRT 1 ekranlarında ilginç bir konusuyla devam eden, reytingleri adeta alt üst etmesiyle rekorlar kıran Masumlar Apartmanında yaşanılanlar izleyicileri ekrana bağladı. Her yeni bölümünde farklı bir konu ve dert ile seyircinin karşısına çıkan dizide bu sefer şok bir olay yaşandı. İnci Safiye’ye karşı neler söyledi? 

Safiye'ye Tüm Sinirini Boşalttı!

Masumlar Apartmanı oyuncuları oldukça başarılı ve kendilerini her bölümde geliştirmeye açık bir izlenim vermeye devam etmektedirler. Son yayınlanan bölümünde yaşanılanlar tekrardan şaşırttı. Merakla takip edilen dizi yeni bölüm fragmanında tekrardan kavga, gürültü ve sinir dolu anların yaşandığını göstermiş oldu. Bu sefer İnci işin çığırından çıktığının farkına vardı ve Safiye’ye karşı bütün siniriyle patladı.

Masumlar Apartmanı 25.Bölüm 2.Fragman Özeti

9 Mart Salı günü akşam 20:00’de ekranları karşısına çıkacak olan dizinin fragmanı dün yayınlandı. Gülben, Esat’ın Çay içme teklifini reddedemedi. Hala Esat’a karşı derin duygular hisseden Gülben bu sefer karşısında neler söyleyecek? Gülben’den yanı sıra Han, İnciye karşı ‘’Burası Benim Evim, Benimde hakkım var!’’ sözlerini söylemesiyle eşi yıkıldı. Han’ın üzerine gitmesiyle birlikte olduğu yerden kaçmaya başlayan İnci, Han dur demesini bile dinlemeyerek oradan uzaklaşmaya başlar. Bu çiftimizden yanı sıra aralarında sürekli bir etkileşim ve kızgınlık bulunan Safiye ve Naci sahnelerde oldukça öne çıkmaya başladı.

Son bölümde ise Naci’nin kalbini fazla kıran Safiye, ‘’Kendin çok biliyorsan çocuğuna babalık yapmayı öğrenmelisin!’’ şeklinde bir açıklama yaptı. Bu sözün ardından oradan uzaklaşan Naci derin bir şok yaşamıştır. İnci’nin hastaneye gitme teklifini kabul ettiğini öğrenen Safiye oldukça kızgınlaşmaya başladı. Bu haberi almasıyla birlikte İnciye bir tokat atarak öfkesini dindirmeye çalışsa da artık iş işten geçmiştir.