Masumlar Apartmanı Dizisinde Yaşananlar İzleyiciyi Bir Hayli Üzdü! Ayrılıklar Yaşandı!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Yaşananlar İzleyiciyi Bir Hayli Üzdü! Ayrılıklar Yaşandı!

Masumlar Apartmanı dizisinde gelişmeler oldukça hüzünlü oldu. Dizide ayrılıklar aşklar yaşanmaya devam ediyor. Dizi hayranları bir hayli üzüldü. Bakalım yeni bölümlerde ne olacak? Dizide ayrılaklar yaşanacak mı?

TRT ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı son bölümü ile ekranlara geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Gülben’in isteme gecesinde yaşanan sorunlar ekranlara taşındı. Böylelikle Esat ve Gülben’in ayrılığı gündem oldu. Gülben’in eşinin ortaya çıkması ise herkes şaşkına çevirdi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Melisa Şenolsun gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Yaz sezonunun bitmesiyle birlikte izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı dizisi son bölümü ile de gündem oldu. Esat'ın ailesinin hiçbir şeyin farkına varmamış olması birçok olayı değiştirdi. İzleyici tarafından sevilerek izlenen dizinin son bölümünde Gülben ve Esat birlikte olmadı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında Esad ve Gülben ayrılığı gündem oldu. Bunun ardından filmde Gülben’in âşık olduğu isim ise herkesi şaşkına çevirdi.

Kitap, yeni bölüme dair detay verdi

Madalyonun İçi isimli kitapta Gülben’in gerçek aşkının Bayram olduğu söyleniyor. Bunun dışında büyük bir başarıya imza atan dizide Bayram çocukluğundan beri Gülben’e âşık olan biridir. Yapılan iddialara göre Esat ve Gülben arasında skandal bir kriz çıkarak. Bu krizin ardından ikili ayrılma kararı alacak. Bunun dışında gerçek aşkı Bayram’da bulan Gülben ise evlenme kararı alarak yeni bir hayata kapıları açacak. Milyonları şoka uğratan bu sahne ile izleyiciler Gülben ve Esat'ın neden ayrılacağını şimdiden merak ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü ne dair herhangi bir fragman yayına çıkmadı.