Masumlar Apartmanı Dizisinde Üst Katta Sakladıkları Herkesi Şok Etti!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Üst Katta Sakladıkları Herkesi Şok Etti!

Masumlar Apartmanı dizinin son bölünde Safiye'nin Esra'ya ağzına geleni söylemesi. Üst kattan gelen kokunun nedeni ortaya çıkarmaya yetti. İzleyiciler merakla Safiye ve Gülben üst katta ne saklıyor merak konusu oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinde son bölümde büyük gerginlik yaşandı. Bu gerginlik Safiye ve Esra arasında yaşandı. Safiye sinirlerine hakim olamadı ağzına geleni söyledi. Esra'ya karşı çok ağır sözler söyledi. Safiye, Esra'dan yardım istedi. Üst kattan kötü kokuların geldiğini söyledi. Bu sözler Safiye'ye pahalıya patladı. Esra üst kata çıkarak kokunun geldiği yere doğru gitti. 

Üst Kattan Gelen Kokunun Sebebi Neydi?

Üst kattaki konun her ne kadar  çöp olduğu düşünülse de. Safiye ve Gülben'in paniklemesi başka bir şey olduğu düşüncelerine izlenim verdi. Bunu anlamak için kokunun geldiği yere yöneldiler. Sosyal medya da  ise  oda da başka bir şey olduğu  iddiaları atıldı.

Safiye ve Gülben Üst Katta Ne Saklıyor Olabilir?

Meraklar Masumlar Apartmanı dizinin yeni bölümüne çevrildi. Hayranları sabırsızlıkla bekliyor. Gülben ve Safiye acaba o oda da ne saklıyorlar. Sakladıkları bir sır mı var varsa bu sır nedir? Neden bu kadar panik yaptılar. Safiye verdiği tepkinin cezasını Han'ın kapıyı açmasıyla çekecek.