Masumlar Apartmanı Dizisinde Şok Gelişme Yaşandı! Fahriye Evcen Ters Köşe Yaptı! İnci İse Tarihe Karıştı!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Şok Gelişme Yaşandı! Fahriye Evcen Ters Köşe Yaptı! İnci İse Tarihe Karıştı!

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni açıklamalar geldi. Fahriye Evcen diziye dahil olacak deniliyor beklenen olmadı! İnci ise ölerek diziye veda ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinde beklenilenler istenildiği gibi gitmiyor.

Başrollerde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola gibi bir çok başarılı isimlerin yer almış olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Salı günü ekranlara gelmiş olan son bölümde kısa bir ara verileceği bekleniyordu.

İnci Ölerek Diziye Veda Ediyor!

İnci karakterine hayat vermiş olan Farah Zeynep Abdullahın ise diziden ayrılacak olması gündeme gelmişti. TV100`ün yazarı olan Gazeteci Birsen Altuntaş bu konu hakkında Farah Zeynep Abdullah`ın diziden yorgun olduğu içim ayrılmak istemiş olduğunu ön plana sürerken diziden ölerek ayrılacağını resmen açıklığa kavuşturmuştu.

Beklenen Olmadı!

Farah Zeynep Abdullah`ın diziden ayrılması ile yerine gelecek olması beklenen Han`ın eski nişanlısı Ceylan`ı canlandırması Fahriye Evcen ile görüşülmüş olduğu iddia edildi. Seyirciler ise bu haberle havalara uçmuş; Fahriye Evcen`in diziye yakışacak olmasını dile getirmişlerdi ama beklenen olmamıştı. Fahriye Evcen`den önce açıklama yapan Birsen Altuntaş, bir çok kişiyi bilgilendirmiş oldu. Birsen Altuntaş açıklamasında neler dedi?

Adına Sahte Hesap Açılmış!

Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından; “Adıma bir fake hesap açılmış, kötü bir Türkçeyle bu haber yazılmış ve her yere yayılmış. Peşinden ülkenin en büyük internet sitesi sırf tık almak için haber yapmış. Şaka gibi ama Fahriye Evcen'in Masumlar Apartmanı dizisiyle hiçbir görüşmesi olmadı. Bu bilgi yalan...” sözlerini dile getirmiş oldu.

Sevenleri ise bunun üzerine şok yaşadı. Fahriye Evcen`in dizide olmayacağını belirten Birsen Altuntaş bir çok iddiaya cevap vermiş oldu.