Masumlar Apartmanı Dizisinde Sevindiren Haber Geldi! Naci Geri Dönüyor!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Sevindiren Haber Geldi! Naci Geri Dönüyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci'nin gitmesiyle büyük hüzün yaşanmıştı. Yeni yayınlanan fragmana göre Naci geri dönüyor. Naci ne zaman geri dönüyor? Naci'yi kim kaçırdı?

Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili güzel haberler geldi. İzleyiciler bir süredir ünlü oyuncu Tansel Öngel'in diziye devam edip etmeyeceğini araştırıyordu. Nihayet beklenen açıklama geldi. Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'na geri dönecek mi?

Masumlar Apartmanı Naci Dönüyor!

Masumlar Apartmanı Naci karakterinin diziye geri döneceği ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümlerinden itibaren Naci karakterini görebiliriz. Ayrıca sezon finali yayınlanmadan önce ünlü oyuncuyu dizide mutlaka göreceğiz. Safiye ile olan ilişkisi bir anda biten ve Ankara'ya gitmek zorunda kalan Naci, duygusal anlara neden olmuştu. Ancak kararını değiştiriyor ve Safiye'nin yanına geri dönüyor. Sağlık durumu hakkında nasıl bir gelişme yaşanacağı bilinmemekte. Ölümcül bir rahatsızlığı olduğu için belki de doktorlar yaşaması için bir çözüm bulmuştur.

Naci Ne Zaman Dönecek?

Naci'nin ne zaman döneceğiyle ilgili henüz yeni bir bilgi verilmedi. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren artık Naci'yi görmemiz şart haline geldi. Han'ın uyguladığı planlar öylesine korkunç ki kimi esir tuttuğu dahi bilinmiyor. Yeni bölümde Han'ın esir olarak alıkoyduğu kişiyi öğreneceğiz.

Han Naci'yi Kaçırdı mı?

Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakteri kaçırılmış olabilir. Han'ın işkence yaptığı ve bir yerde saklamaya devam ettiği kişinin yüksek ihtimalle Naci olacağından şüpheleniliyor. Ancak Naci en son Ankara'ya gitmişti. Neler yaşandı da durumlar Han ile ilişkilendirildi? Tüm bu soruların yanıt bulması bekleniyor. Ayrıca İnci, Han hakkında tam olarak bilgi sahibi olmadığını fark ediyor. Bu sorunu çözmek için ise Han'ı tekrar araştırmaya başlayacak. Ancak bunu yapması pek mümkün değil gibi gözüküyor. Onu takip etmekten başka bir çaresi olmayabilir.

Masumlar Apartmanı'nda Neler Yaşanacak?

Hem Han hem de Naci adına önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Eğer Safiye'ye tekrar kavuşabilirse Naci'nin yapacaklarına şimdiden hazırlıklı olmalıyız. Safiye'nin hayatını değiştirmek ve onu mutlu kılmak için elinden geleni yapacak. Dizinin hayranları Tansel Öngel'in yeni bir diziye başladığından haberdar. Fakat ünlü oyuncu iki dizide birden oynayabilir. Buna göre Masumlar Apartmanı'nda biraz daha az rolde yer alabileceğinden iki dizide oynaması muhtemel gözüküyor.