Masumlar Apartmanı Dizisinde Safiye Bunalım Hayatına Geri Dönüyor! Naci Diziden Ayrılıyor!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Safiye Bunalım Hayatına Geri Dönüyor! Naci Diziden Ayrılıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ile Naci'nin birlikte olmasını isteyen hayran kitlesi mevcut fakat Safiye'nin o sözleri herkesi üzdü. Naci diziden ayrılıyor mu? Naci geri dönecek mi? Naci ölüyor mu?

Masumlar Apartmanı TRT 1 ekranlarında Salı akşamları hayranlarıyla buluşuyor. Reytinglerinde artış gözlenen dizide 27. bölümünde gene hayranlarını ekranları başına  kilitledi. Dizisinin seyri bir hayli değişti.

NACİ DİZİDEN AYRILDI!

Safiye'nin  sözleri gündeme bomba gibi oturdu. “Benim Naci’m Öldü” dedi. Naci  diziye bir kaç bölümlük gelmişti. Fakat  seyirciler Naci'yi beğeninde biraz daha tutma kararı alındı. Naci'nin gitmesiyle  önümüzdeki bölümlerde  Safiye gene bunalımlı anlarına geri dönecek.

Safiye Bunalım Hayatına Geri Dönüyor!

Safiye, Naci'nin gidişine çok üzülecek. Sadece Safiye değil Masumlar Apartmanı hayranları da bu duruma çök üzüldü. Naci'nin gelmesiyle Safiye normale dönmüştü. Senaristler bu durumun farkına varıp Naci karakterini bitirmeyi. Safiye'nin de eski haline geri dönmesini sağlayacaktır. İzleyiciler Safiye'nin bu durumlarına  alışık olmadığını eski haline dönmesinin reytinglerde yükselme yapacağını düşünüyor.

Hayranları Naci'nin Gitmesini İstemiyor!

Naci, Ankara'ya gidiyor. Naci'nin yokluğunda  Safiye ne yapacak bilinmiyor. Naci Ankara'dan dönecek mi tekrar merakla bekleniyor. Sosyal medya da ise "Naci ile Safiye'nin mutluluğunu görseydik" diyenler dahi var. Kimisi ise "Naci gitmesin kalsın" diyenlerde var. Tabi bu durumu senarist belirleyecek.