Masumlar Apartmanı Dizisinde Hayal Kırıklığı! Fahriye Evcen Diziye Dahil Olmuyor!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Hayal Kırıklığı! Fahriye Evcen Diziye Dahil Olmuyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde resmen deprem oldu. Fahriye Evcen Masumlar Apartmanı dizisine katılacak iddiaları ortaya atıldı. Fahriye Evcen yapmış olduğu açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Masumlar Apartmanı dizisinde Han`ın eski nişanlısı Ceylan karakterine hayat verileceği iddaa ediliyor Fahriye Evcen`in dizi hakkında bir açıklama yapmamış. Başrollerinde ise Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullha ve Ezgi Mola vb başarılı isimler.

Soruları Cevapladı!

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı`nı kendini ön plana atacak görseller paylaştı ve tüm seyircilerini büyüledi. Başarılı oyuncu siyah elbisesi ile güneşin tadını çıkartırken muhabirlerin sormuş oldukları "Yakın zamanda herhangi bir proje düşünceniz var mı ? Dijitalde mi yoksa ekranlarda mı olmayı isterdiniz?" sorularına da cevap verdi.

Doğru İş Olmalı!

Konu hakkında Fahriye Evcen; " Uzun bir aradan sonra, doğru bir iş olması çok önemli. İçime sinecek bir iş olmalı. Benim için ikisi de çok kıymetli. Dijitalde izleniyor, ilgi artıyor. Ekranlarda da ilgi artıyor. Özellikle Pandemi döneminde yükseliş gösterdi iki, sektörde” 
sözlerini ön plana çıkardı. Sosyal medya da kısa bir zaman önce elbise giyerek paylaşım yapmıştı.

Siyah Elbisesi Gündem Oldu!

Fahriye Evcen`in sosyal medya hesabını 11,8 milyon kişinin takip etmesiyle hesabı üzerinden sosyal hayatını ve çalıştığı alanları paylaşmakta olan Fahriye Evcen`in siyah bir elbiseli pozları kısa bir sürede 420 bin like (beğeni) aldı. Fahriye Evcen sevenleri ise çok şık olduğunu yorumlarda ön plana sürdüler. Bazı kişiler ise Masumlar Aparatmanı dizisi hakkında açıklama yapmasını istediler.

Başarılı bir isim olan Fahriye Evcen kısa bir süre önce sosyal medya hesabına açıklama kısmına güneş emojisi koyarak medyada ön plana çıktı.