Masumlar Apartmanı Dizisinde Bir Şok Yaşandı! Yeni Sezon İfşa Oldu! Ortalık Fena Karıştı!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Bir Şok Yaşandı! Yeni Sezon İfşa Oldu! Ortalık Fena Karıştı!

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı kısa bir süre önce ekranları veda edeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. İşte Masumlar Apartmanı dizisine dair tüm detaylar...

Farah Zeynep Abdullah’ın hayat verdiği İnci karakteri ise diziden ayrıldı. Sevgilisi Han’ın kollarında son nefesini veren İnci izleyiciye büyük bir şok yaşattı.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların yer aldı Masumlar Apartmanı dizisi ilk bölümünden bu yana büyük yankı uyandırdı. Psikolojik olarak hasta olan kardeşlerin iyileşme sürecini anlatan Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Gülben Doktor hanımın kapısında göründü.

Serenay Sarıkaya kadroya dahil oluyor!

Serenay Sarıkaya kadroya dahil oluyor! Alınan bilgiler neticesinde yeni sezonda da aynı ekip ile birlikte yürüyecek olan Masumlar Apartmanı adlı dizi, diğer dizileri ezip geçmeye devam ediyor. Temmuz ayına girilmesi ile birlikte dizinin yeni sezonunda Serenay Sarıkaya'nın Ceylan karakterine hayat vereceği ortaya çıktı.

Ekranları damga vuran masumlar apartmanı dizisi kısa bir süre önce ekranlara veda edeceğini açıkladı. Masumlar Apartmanı dizisinde Han, Ceylan isminde bir nişanlısı olduğunu biliyordu. Ceylan dizi boyunca anılıyor fakat bize hiç görülmemişti. Alınan bilgiler neticesinde İnci’nin ekranlara veda etmesi ile birlikte Ceylan kadroya dahil olacak. Hatta Ceylan karakterine hayat verecek kişinin ise Serenay Sarıkaya olacağı konuşuluyor.

Yapılan iddialara göre dizide hikâye birkaç ay ileriye sarılarak Ceylan kadroya resmen dahil olacak. Bunun ardından Ceylan ve Han'ın yıllar sonra karşılaşması duyguların tetiklenmesi ne neden olacak. Böylelikle Serenay Sarıkaya Ceylan karakterini hayat vererek Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda yer almaya hazırlanıyor.