Masumlar Apartmanı Dizisinde Bir Oyuncu Ayrılığı Daha Yaşandı!

Masumlar Apartmanı Dizisinde Bir Oyuncu Ayrılığı Daha Yaşandı!

Masumlar Apartmanı dizisine dair bazı gelişmeler yaşandı. Seyircilerin ayrılmasını beklediği oyuncudan haber yok. Fragmanda dahi gözükmeyen ünlü isim TRT 1 ekranlarından temelli ayrıldı mı? Masumlar Apartmanı dizisinde yaşananlara dair bir açıklama bekleniyor. İşte dizideki detaylar...

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizideki çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi. Naci'nin Safiye'ye evlenme teklifi etmesi de güzel bir gelişme olarak ekranlara yansıdı. Ancak dizide bir detay var ki bunu yalnızca bazı seyirciler fark edebildi. Ünlü oyuncunun fragmanda gözükmediği anlaşıldı. Yakında diziden ayrılacağı tahmin ediliyor. Peki hangi oyuncu TRT 1 Masumlar Apartmanı'na veda edecek?

Melisa Şenolsun Diziden Ayrılacak mı?

Melisa Şenolsun, Rüya karakteri ile dizinin yeni sezonundan itibaren ekranlarda gözüküyordu. Ancak kendisinin beklentileri çok fazla karşılamadığı düşünülüyor. Bu nedenle ekranlara her geçen bölümde daha az çıkıyor. Ceylan karakterinin Rüya'ya tercih edildiğini söyleyebiliriz. Aslıhan Gürbüz'ün hayat verdiği karakter yeni bölümle beraber daha fazla sahnede gözükebilir. Dizinin fragmanındaki bir detay seyircilere ipucu verdi bile. Dizide bizi neler bekliyor?

Fragmanda Gözükmedi

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanında Melisa Şenolsun'a rastlanmadı. Haliyle seyirciler ünlü oyuncunun kademeli şekilde diziden uzaklaştırıldığı yorumunda bulundu. Rüya karakterinin yakın zamanda ekranlara veda etmesi bekleniyor. TRT 1 dizisindeki bu gizli ayrılık ise göze çarptı.