Masumlar Apartmanı Dizisi Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti! Yapılan Taktik İşe Yaradı Gibi Gözüküyor!

Masumlar Apartmanı Dizisi Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti! Yapılan Taktik İşe Yaradı Gibi Gözüküyor!

TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi başarılı performansı ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Yeni oyuncu dahil oldu. Yeni taktik uyguladılar bakalım nasıl etkiledi.

.Başrollerinde Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonda Melisa Şenolsun’u kadroya dahil etti. Alınan bilgiler neticesinde Melisa Şenolsun, Rüya karakterine hayat verecek. Yetenekli oyuncu daha önce de ekibi tanıdığını söyledi.

Melisa Şenolsun'un kadroya dahil olması ile birlikte değişim adımları atıldı. İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın kadrodan ayrılmasının ardından Melisa Şenolsun ayrılığı dengelemeye çalışıyor. Diziye şu an için yeni karakterlerin de dahil olması bekleniyor. Ceylan isimli yeni karakter hikâyede önemli bir yer ediniyor. Fakat bu karaktere kimin hayat vereceği henüz bilinmezken yapımın Özgü Namal ile konuştuğu iddia edildi.

Masumlar Apartmanı dizisine yeni karakterler dahil oldu

Dizinin hikayesine çok büyük bir ses getirecek Ceylan karakteri konuşulmaya devam ediyor. Uzun süre setlerden uzak kalan Özgü Namal’a teklif yapılmasıyla birlikte dizi ekibinin yeni bir taktik oynayarak farklı karakterler ile gizem uyandırdığı ortaya çıktı. Ceylan karakterini canlandıracak oyuncu ise şimdiden merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Ceylan karakteri için görüşmeler devam ederken bu karakteri kimin hayat vereceği ise henüz belli olmadı.

İlk sezonda reytingleri düşen Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben'in evlilik yolculuğu izleyicilerin bir hayli hoşuna gitti. Bunun dışında Safiye ve Gülben karakterinin pozitif yönleri de izleyiciye sunuluyor. Ceylan karakterinin kadroya dahil olmasının ardından dizide bazı değişikliklerin yaşanması da an meselesi. Ayrıca Ceylan karakterinin Rüya ve Han’ın arasına girmesi de bekleniyor.