Masumlar Apartmanı Dizisi RTÜK Tarafından Zor Durumda! Masumlar Apartmanı Dizisinde O Sahne RTÜK'e Takıldı!

Masumlar Apartmanı Dizisi RTÜK Tarafından Zor Durumda! Masumlar Apartmanı Dizisinde O Sahne RTÜK'e Takıldı!

Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan gelişmeler seyircileri şok etti. Pek çok kişi bu sahneyi beklemiyordu bile. Gülben ve Safiye arasında yaşananlar sonrası RTÜK'e şikayetler arttı. TRT 1 dizisi için işlem başlatılacak mı? Masumlar Apartmanı reytingleri düşer mi göreceğiz.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde öyle anlar yaşandı ki seyirciler diziden adeta soğudu. Pek çok kişi diziyi izlemeyi bırakacağını belirtiyor. Eski tadının kalmaması nedeniyle Masumlar Apartmanı dizisi yayın hayatını sonlandıracak mı? Ayrıca RTÜK'e de şikayet edilen dizinin psikoloji bozabileceği iddia edilmekte. Peki TRT 1'de ekrana gelen sevilen diziyle ilgili neler yaşandı? Gülben'in sahnesi daha çok konuşulacak gibi gözüküyor. Safiye tüm olayların üstünü kapatmak istese de pek başarılı olmuşa benzemiyor.

Gülben Altına Yaptı!

Esat ve ailesi Gülben'i istemeye gelmişti. Oldukça heyecanlı bir anda oturduğu yerden altına yapmaya başlayan Gülben ise dikkat çekti. Altına kaçırma huyunun ara sıra ortaya çıktığı bilinmiyordu. Safiye bunun farkındaydı ve Gülben'i sakinleştirmeye çalıştı. Yine de başarılı olamadı. Dizinin yeni bölümün izleyenler hayretler içerisinde kaldı.

RTÜK Ceza Verecek mi?

Bu sahneden sonra dizi adına çok fazla şikayet geldi. RTÜK bu konuda herhangi bir yaptırım uygular mı merak ediliyor. Çünkü beklentiler karşılanır ise dizinin yayından kaldırılma ihtimali de bulunuyor. Para cezasının verilmesi de gündemde. Ancak konuyla ilgili bir yaptırım yapılacak mı yakın zamanda öğreneceğiz. Değerlendirme aşaması bittikten sonra RTÜK'ten bir açıklama bekleniyor.