Masumlar Apartmanı Dizisi Popülerliğini Kaybetti! Masumlar Apartmanı Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor!

Masumlar Apartmanı Dizisi Popülerliğini Kaybetti! Masumlar Apartmanı Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü seyircileri tatmin etmedi. TRT 1'de yayınlanan dizi için final çağrısı yapılmaya başlandı bile. Peki dizi final yapacak mı? Masumlar Apartmanı reytinglerde düşmeye devam ediyor. Dizinin hikayesi değişirse işler tersine dönebilir.

TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Diziye katılan yeni oyuncular reytinglerin düzelmesinde etkili olamadı. Hal böyle olunca seyircilerin isyan etmeye başladığı görüldü. Dizinin hikayesinin değişmesine ilişkin pek çok eleştiri yapılıyor. Bunun farkında olan dizi yetkilileri ise nasıl bir karar verecek göreceğiz. Son olarak Aslıhan Gürbüz'ün diziye katıldığı ve Ceylan karakterine hayat verdiği bilinmekte. Başarılı oyuncunun eşsiz performansı dahi dizinin reytinglerde yükselmesini sağlayamadı.

Masumlar Apartmanı Az İzleniyor!

Dizinin reytingleri iyice düşmüş vaziyette. TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı, total reyting grubunda istediğini alabilmiş değil. İlk 5'te dahi bulunmayan dizinin geçtiğimiz yıl bu zamanlarda reyting birincisi olduğunu biliyoruz. Ancak gelinen noktada hem reytingler düştü hem de izleyicilerin hevesi kalmadı. Dolayısıyla hikayenin değiştirilmesi yönünde yoğun bir talep var.

Masumlar Apartmanı Final Yapabilir

Dizinin final kararına sıcak bakması halinde bu sezon final yaparak ekranlara veda edebileceği belirtildi. Üstelik seyirciler de hikayenin değiştirilerek final yapılması gerektiğini vurguluyor. En azından güzel bir son olmasını istiyorlar. TRT 1 dizisinin geldiği konum bir yandan üzüyorken bir yandan da ne gibi gelişmeler yaşanacak merak ettiriyor.