Masumlar Apartmanı Dizisi Oyuncusuna İzleyiciden Tepki Yağdı! Yapımcı Olayla İlgili Açıklama Yaptı

Masumlar Apartmanı Dizisi Oyuncusuna İzleyiciden Tepki Yağdı! Yapımcı Olayla İlgili Açıklama Yaptı

TRT 1’in reyting birincisi dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı yayınlandığı günden bu yana izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı bu haftada rakiplerini sollamayı başardı.

Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizide Gülben izleyicilerin sabrını zorladı. İşte haberin tüm detayları...

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileri şaşkına çevirdi. Masumlar Apartmanı dizisinin en sevilen karakterleri arasında yer alan Merve Dizdar, rolünü hakkıyla yerine getiriyor. Dizide Gülben ise bu hafta hareketli dakikalar yaşıyor. Çocukluğundan bu yana sevdiği Esat ile evlenmek isteyen Gülben, zor ve mutlu günlerin kapısını araladı. Evlilik hazırlığında olan Gülben kayınvalide ve etkileri tarafından kuşatılır. Bunun neticesinde Gülben hastalığının yarattığı sitres ve yaşadığı bunaltivi hayat sonucu sinirlerine hakim olamıyor. Gülben’in ekranlara gelen son bölümünde sürekli ağlayan, huysuzluk yapan sevimsiz bir karaktere dönüşmesi izleyiciyi çileden çıkardı.

Gülben, izleyicilerin tepkisi ile karşı karşıya

Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Gülben'in huysuz tavırları izleyicileri çileden çıkarmayı başardı. Bunun dışında Gülben  izleyici dışında Safiye ve Esat'ı da delirtmeyi başardı. Sosyal medyada tepki üstüne tepki alan Gülben'in tavırları dizi severler tarafından oldukça eleştirildi. Dizi severler, Gülben'in son bölümde sürekli suratsız olduğunu söyledi. Başka bir izleyici ise Gülben'in tribinden sıkıldıklarını açıkladı.