Masumlar Apartmanı Dizisi Oyuncusu Merve Dizdar Diziden Ayrıldı..

Masumlar Apartmanı Dizisi Oyuncusu Merve Dizdar Diziden Ayrıldı..

Masumlar Apartmanı, hiç olmadığı kadar üzücü gelişmeler ile seyircileri etkiledi. Gülben ve Safiye'nin arası bozuldu. Üstelik Merve Dizdar hakkındaki ayrılık iddiaları gerçekleşti. Ünlü ismin ayrılması diziyi olumsuz etkileyebilir. Gülben şimdi ne yapacak? TRT 1 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

CNN Türk'ün haberine göre; TRT 1 dizisinde Gülben'in akıbeti çok merak ediliyordu. Esat ile evlenme aşamasında olan Gülben, evden ayrılmaya ramak kala ilginç bir olayla karşılaştı. Merve Dizdar'ın diziden ayrılacağına yönelik iddialar ise yanıt buldu. Safiye ile Gülben hiç olmadıkları kadar araları bozuk şekilde hareket ediyor. Üstelik Safiye, herkesle ipleri koparmış vaziyette. Peki dizide ne gibi gelişmeler yaşanmakta?

Gülben Diziden Ayrıldı mı?

Gülben'in diziden değil evden ayrıldığını görmekteyiz. Sosyal medya iddiaları çok hızlı bir şekilde yayılmakta. Ancak yeni bölüm fragmanını izlediğimizde Gülben'in ekranlara veda etmediğini açıkça görmekteyiz. Üstelik Safiye ile arasındaki gerginlik de bardağı taşırdı.

Safiye ve Naci Ayrıldı

Safiye ve Naci arasındaki büyük aşk eskisi kadar ilgi çekmiyor. Çünkü ikilinin aşkı sönmüş vaziyette. Artık Safiye ve Naci'yi yan yana göremeyebiliriz. Üstelik Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye'nin Gülben'e karşı tavır aldığı da görülüyor. Gülben'in eşyalarını evden atması buna en büyük örnek denilebilir. Masumlar Apartmanı, hiç olmadığı kadar zor ve heyecanlı sahneleri ile gündeme geldi. Dizinin önümüzdeki haftalarda hikaye değişikliğine gidebileceği ifade edildi.