Masumlar Apartmanı Dizisi Ne Zaman Ekranlara Gelecek? Dizi Hakkındaki Tüm Detaylar Belli Oldu

Masumlar Apartmanı Dizisi Ne Zaman Ekranlara Gelecek? Dizi Hakkındaki Tüm Detaylar Belli Oldu

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenilerek ekranlara taşınan Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman ekranlara geleceği izleyici tarafından merak ediliyor. Kış dizilerinin başlamasının ardından gözler Masumlar Apartmanı adlı diziye çevrildi.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisi hakkında şoke edici gelişmeler yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde kış dizlerinin ekranlara ne zaman döneceği belli oldu. Bu haberin ardından dizi severler, Masumlar Apartmanı dizisi için kanal ve yapım ekibinden net bir karar bekliyor.

Bunun dışından alınan bilgiler neticesinde Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılık kararı almasının ardından izleyicilerden tepki üstüne tepki geldi. Dizide İnci karakteri ile gönüllere taht kuran Farah Zeynep Abdullah, diziden ayrıldığını açıkladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman başlayacağı bilinmiyor

Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah diziden ayrıldı. Bu sahne sonrası şoke yaşayan kemik izleyici kitlesi, ikinci sezonda ne olacağını şimdiden merak ediyor. Çünkü yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Masumalar Apartmanı dizisinden ayrılık kararı izleyicide büyük bir öfke yarattı.

Sezon finalinin ardından TRT 1’in iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman ekranlara geleceği bilinmiyor. Kış dizilerinin bir bir başlama tarihleri açıklandı. Bunun ardından dizinin kemik izleyici kadrosu, Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerinin başlayıp başlamadığını da sorguluyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicileri çileden çıktı

Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicileri çileden çıktı. Dizinin final sahnesinin ardından sosyal medya üzerinden kanal ve yapım ekibine tepki gösteren izleyiciler, dizinin başrol oyuncusunun kadrodan ayrılmasını da sorun etti. Ayrıca Masumlar Apartmanı dizisinin Inocentes ismiyle İspanya’da yayınlanacağı biliniyor.

Bunun dışında Sen Çal Kapımı dizisi de yurt dışında yayınlanacak. Türk dizileri yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Alınan bilgiler neticesinde Masumlar Apartmanı dizisinde kimin başrol oyuncusu olacağı da merak ediliyor.