Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Masumlar Apartmanı Dizisi Esat'tan Üzücü Haber Geldi! Diziye Veda Mı Ediyor?

Masumlar Apartmanı dizisi herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Fakat bu sefer üzücü haber geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin yıldız oyuncusu diziden ayrılıyor mu? Aşkları bitiyor mu? Yerine kim gelecek?

masumlar-apartmani-6-bolum.
Google News

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı yayınlanan son bölümü ile yine herkesi şaşkına çevirdi. Dizide Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel’in kadrodan ayrılacağı iddia ediliyor. Bunun dışında dizinin son bölümünde Gülben’in kına gecesi ekranlara geldi. Çıkan iddiaların ardından Gülben’in mutluluğunun paramparça kalacağı söyleniyor.

Merak Konusu Oldu!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Birkan Sokullu gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi nefes kesecek sahneleri ekranları getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ilk sezonu ile birlikte ekranlara gelen dizinin son bölümünde Gülben ve Esat evlenme kararı aldı. Son bölümde ise skandal bir iddia gündemi sarstı. Dizide Esat karakterini canlandıran oyuncu tüm dengelerin değişmesine neden oldu. Esat ve Gülben’in mutlu olduğu bir yuva hayal edilirken her şey tersine döndü. İzleyici Esat ve Gülben'in evlenip evlenmeyeceğini merak ediyor.

Gülben, Esat yerine Bayram’ı tercih edecek

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi isimli kitabından esinlenerek ekranlara getirilen Masumlar Apartmanı dizisinde büyük skandal gündeme geldi. Kitapta Gülben, Esad yerine Bayram ile evlenmeyi seçiyor. Bunun dışında Esat'ın diziden ayrılacağını dair iddialar ise gündeme geldi. Çıkan iddialar Esat karakterinin 34. bölüm sonra hikâye veda edeceğini Gülben ise kendisine âşık olan Bayram ile evleneceğini söylüyor. Diziye çok hızlı bir şekilde giriş yapan Esat, Gülben’i evlenme töreninde yalnız mı bırakacak?

<