Masumlar Apartmanı Dizisi 8 Saat Sonra Final Yapacak! TRT Reyting Rekoru Kıran Bir Diziyi Daha Bitirdi..

Masumlar Apartmanı Dizisi 8 Saat Sonra Final Yapacak! TRT Reyting Rekoru Kıran Bir Diziyi Daha Bitirdi..

Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili güncel gelişmeler yaşanıyor. Dizinin final yapmasına birkaç saatlik süre kaldı. TRT 1 dizisi ekranlara veda etmek üzere. Peki ya son bölümde neler olacak? Gündeme bomba gibi düşecek diziye dair merak edilenler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük son yaklaştı. TRT1 ekranlarında yayınlanan yapımda her şeyin sona ereceği o an geliyor. Peki ya dizinin final bölümünde neler olacak? Gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından oyuncu kadrosundaki gelişmeler de dikkat çekti. Artık dizi için yolun sonu gözüküyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin başrolde oynadığı dizide son bölümü izlemek isteyenler ekran başına kitlendi bile.

Dizinin Finali Geliyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin finaline çok az bir zaman kaldığını belirtelim. Haliyle bu durum izleyiciler tarafından da ilgi ile takip edilmekte. TRT 1 ekranlarına geldiği süre boyunca reyting konusunda güzel sonuçlar elde etti. 2. sezon tam anlamıyla izlenmese de ortalamanın üzerinde bir performans sergilediği görüldü.

Saatler Sonra Final Yapacak!

Dizinin saatler sonra final yapacağı görülüyor. 24 Mayıs Salı akşamı son bölümü ile ekranlara gelecek. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan diziler fazlasıyla izlenmekte. Bu da onlardan biriydi ve Madalyon'un İçi romanından uyarlandı.