Masumlar Apartmanı Dizi Seti Hakkında Yapılan Açıklama! Herkesin Ağzını Açık Bıraktı! Yıldız Oyuncu Neler Anlattı Neler!

Masumlar Apartmanı Dizi Seti Hakkında Yapılan Açıklama! Herkesin Ağzını Açık Bıraktı! Yıldız Oyuncu Neler Anlattı Neler!

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi 2. sezon bomba gibi başladı. İlk etapta düşük reytingler alan Masumlar Apartmanı dizisi yine birinciliğe oynuyor. İşte haberin tüm detayları…

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 

Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonda hikâyeye Melisa Şenolsun’u da dahil etti. Dizinin psikolojik sahnelerinden kötü etkilendiği için kadrodan ayrılma kararı alan Farah Zeynep Abdullah’tan sonra hikayedeki boşluğu Melisa Şenolsun dolduruyor.

Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisine dahil oldu

Rüya karakteri ile izleyici karşısına çıkan yetenekli oyuncu ve çok konforlu bir süreç yaşadığını açıkladı. Katıldığı bir etkinlikte açıklama yapan yetenekli oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı ekibinin kendisi rahat ettirmek için elinden gelen her şeyi yaptığını dile getirdi. Bunun dışında Kimya isimli sinema filminde de baş rol alacağını söyleyen oyuncu, son dönemde öne çıkmayı da başardı.

Şenolsun, Masumlar Apartmanı setinden bildirdi

Açıklamalarına devam eden Melisa Şenolsun, dizdeki ekip arkadaşlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Masumlar Apartmanı dizisindeki arkadaşlarıyla daha önceden tanıştığını söyleyen yetenekli oyuncu, çok büyük bir konfor yaşadığını ve sete gitmek için ikinci sezonda olmanın her zaman zor bir başlangıç olduğunu dile getirdi. Bunun dışında sette kurulu bir düzenin oturmuş olduğunu söyleyerek kadroya sonradan dahil olmanın sekteye uğramak adına bazı şeyleri bilmekten geçtiğini vurguladı. Melisa Şenolsun, ekip ve yönetmenin bütün işlerini kolaylaştırdığını söyleyerek vaktinin güzel geçtiğini açıkladı.