Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Merve Dizdar Diziden Neden Ayrıldığını Açıkladı

Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Merve Dizdar Diziden Neden Ayrıldığını Açıkladı

Merve Dizdar, yaptığı açıklama ile Gürhan Altundaşar'a mesaj mı verdi? Eski eşiyle tekrar barışacak mı? Boşandıktan sonra hayatında biri olmayan ünlü oyuncunun sözleri şok etkisi yarattı. Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar arasında neler yaşanıyor? İşte merakla beklenen boşanma ve barışmaya dair detaylar...

Merve Dizdar, geçtiğimiz gün yönetmen Çağrı Lostuvalı ile görüntülenmişti. Birlikte vakit geçirdikleri görüldükten sonra Merve Dizdar'a bazı sorular soruldu. Soruların önemli kısmı eski eşi Gürhan Altundaşar ile ilgiliydi. Aniden boşanmaları ancak herhangi bir sorun yaşamamaları dikkat çekiyordu. İkilinin dostça ayrıldıkları belirtilmekteydi. Kendisi de buna değindi ancak öyle sözler söyledi ki yeniden barışacakları düşünülüyor.

Onu Hala Sevdiğini Söyledi

Merve Dizdar, birbirlerini sevdiklerini söyleyerek aralarından bir şey eksilmediğini ifade etti. Bu sözden sonra Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar'ın barışma ihtimali masaya yatırıldı. Haziran ayında boşanan çiftin 3 yıllık evliliği sona ermişti. Bu durumla beraber daha ne gibi gelişmeler yaşanacak heyecanla bekleniyor.

Merve Dizdar Barışmak İstiyor mu?

Öte yandan Merve Dizdar'ın hala dost olduklarını belirtmesi üzerine barışma konusundaki eğilimi anlaşıldı. Evlilikleri sona erdikten sonra hayatına henüz bir başkasını almamış olan Dizdar ise aşk konusunda belirsizliğe değindi. Aşk hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını ima etti. Ayrıca Gürhan Altundaşar ile olan ilişkisinden herhangi bir pişmanlık duymadığı da anlaşılıyor. İkili çok medeni bir şekilde boşandı ve birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadı.