Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Evlilik Kararı aldı! Masumlar Apartmanı Oyuncuları Şok Oldu..

Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Evlilik Kararı aldı! Masumlar Apartmanı Oyuncuları Şok Oldu..

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Merve Dizdar, bir süre önce eski oyuncu eşinden boşanmıştı. Bu boşanmadan sonra yeni bir evlilik hazırlığında olduğu iddia edildi. Merve Dizdar hayranları yeni eşinin kim olacağını merak etmeye başladı.

TRT 1 Masumlar Apartmanı oyuncusu yeniden mi evlenecek? Gülben kiminle evleniyor?

Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben karakteriyle tanınan Merve Dizdar, bu sefer de evlilikle ilgili bir gelişme ile karşımıza çıktı. Başarılı oyuncunun kiminle evleneceği merak konusu haline geldi. Kısa süre önce boşandığı bilinen Dizdar'ın evlenme iddialarına açıklık getirmesi bekleniyor. TRT 1 dizisindeki Gülben karakteriyle ilgili de bir gelişme yaşandı.

Esad Karakteri Çok Yakıştırılıyor

Gülben ve Esad'ın arasındaki ilişki çok sevildi. Masumlar Apartmanı dizisinde iki karakterin de birbiriyle iyi anlaştığı görüldü. Üstelik izleyiciler, iki oyuncuyu gerçekte de yakıştırmaya başladı. Gülben ve Esad'ın gerçek hayatta evlenmeleri gerektiğini dahi belirtiyorlar. Ancak bu açıklamalar elbette sosyal medya üzerinden yapılıyor ve bir geçerlilik taşımıyor. Yine de izleyicilerin bir kısmı fikirlerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Merve Dizdar Evlenecek mi?

Merve Dizdar hakkındaki evlilik iddialarına karşın herhangi bir açıklama gelmiş değil. Ancak kaynakların sağlam olmadığı düşünülürse haberin asılsız olduğu düşüncesi daha doğru. Çünkü dizideki rollerinin dışında birlikte görüntülenmiş değiller. Genel olarak sette çalışıyorlar ve dışarı hiç rast gelinmedi.