Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Ağzından Kaçırdı! Yeni Bölüm İfşa Oldu! Gülben ve Esat Evlenemiyor!

Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncusu Ağzından Kaçırdı! Yeni Bölüm İfşa Oldu! Gülben ve Esat Evlenemiyor!

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü ekrana geliyor. Dizinin 51. bölümünde Safiye'nin kıskançlık krizlerine şahitlik edeceksiniz. Ayrıca Esat ve Gülben arasındaki evlilik iptal olabilir. TRT 1 dizisi reyting patlaması yaşayacak. İki kardeşin arası bozulacak mı? İşte dizide yaşanacak olaylara dair gelişmeler...

Masumlar Apartmanı 51. bölümü heyecanlı anlara tanık oldu. Dizinin yeni bölümünde Safiye'nin tavırları büyük dikkat çekti. Esat ve Gülben'in evlenmesine mani olacağı konuşuluyor. TRT 1 dizisi, her geçen bölümde farklı bir heyecanı izleyicilere sunmakta. Çünkü dizinin hikayesi git gide şekilleniyor. Bu sefer Gülben'i bekleyen sürpriz adeta hayal kırıklığı yaratacak. Peki dizide ne gibi gelişmeler oluyor?

Gülben ve Esat Evlenecek mi?

Gülben ve Esat'ın düğün görüntüleri ortaya çıktı. Herkes ikilinin evlenerek mutluluğa adım atacağını düşünüyor. Ancak işler sanıldığı kadar basit değil. Safiye'nin daha önce defalarca ikiliyi ayırmaya çalıştığı bilinmekte. Tüm bunlar dikkate alınarak, yaşanacak olaylar gündeme gelecek. Safiye'nin kafasında kurguladığı olaylar da hikayenin en etkili sahneleri arasında yerini alacak. TRT 1'in yeni bölümü çok konuşulacak gibi duruyor.

Safiye İkisini Kıskanıyor!

Safiye, kendisinden ötürü müdür bilinmez ama Gülben'in mutluluğuna karşı gibi davranıyor. Haliyle bu durum iki kardeşin arasını açabilir. 51. bölümde yaşanacaklar Gülben ve Safiye arasındaki sıkıntıları öne çıkaracak. TRT 1 dizisindeki bu gelişme izleyicileri de etkileyecek.