Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncuları Ciddi Derecede Sıkıntı Yaşadılar!

Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncuları Ciddi Derecede Sıkıntı Yaşadılar!

TRT1 ekranlarının fenomen dizilerinden biri haline gelen Masumlar Apartmanı, Salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yılbaşı tatilinden sonra nihayet seyircisiyle buluşan dizi, 54. bölümde Safiye’nin nikahı ile takipçilerine çok güzel bir sürpriz yaptı.

Masumlar Apartmanı dizisinde annelerinin yarattığı travma nedeniyle evden çıkmaya korkan ve insanlarla temas etmekten çekinen Gülben ve Safiye’nin yeni bölümde korkularını yenmesi izleyicilere adeta oh çektirdi. Kimi zaman dramatik kimi zaman komik üsluplarıyla seyirci karşısına çıkan kız kardeşler, izleyicilerin içini ısıtıyor. Fakat Masumlar Apartmanı seti çok soğuk! Oyuncuların ısınmaya çalışırken paylaştıkları sosyal medya gönderileri olay oldu.

Merve Dizdar Sosyal Medya Hesabından Set Ortamını Paylaştı!

Masumlar Apartmanı dizisiyle kariyerinde önemli bir adım atan Merve Dizdar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Neşeli ve komik hallerini takipçilerine sunmaktan çekinmeyen güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde set ortamını kişisel hesabı üzerinden paylaştı. Dizdar, paylaştığı gönderide soğuk nedeniyle sete getirilen ısıtıcı ile ısınmaya çalışırken görülüyor. Arkasında duran set çalışanına yaslanan ve ısınmaya çalışan Dizdar’ın bu hali, set ortamının ne kadar zorlu olduğunu da gözler önüne seriyor.

Masumlar Apartmanı’nın Çekildiği Binada Isıtma Yetersiz!

Masumlar Apartmanı dizisi, İstanbul Beyoğlu’nda bir sokakta çekiliyor. Daha önce Şahsiyet dizisi için de kullanılan binaların ısıtma konusunda yetersiz oldukları ortaya çıktı. Bu durum, oyunculara sette zor anlar yaşatırken ekrana gelen dizilerin güçlükle yayına sokulduğunu da bir kez daha gözler önüne seriyor.