Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncuları Birbirine Girdiler! Masumlar Apartmanı Seti Karıştı

Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncuları Birbirine Girdiler! Masumlar Apartmanı Seti Karıştı

Masumlar Apartmanı'nda Ceylan ve Han arasında yaşanan yüzleşme yüreklere dokundu. Pek çok kişi neler olduğuna anlam veremedi. Öyle gelişmeler yaşandı ki Han sinir krizi geçirmeden duramadı. Ceylan Han'ı kazan dairesine kitleyerek onu hapsetti. İşte dizinin yeni bölümünde yaşananlar...

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü oldukça duygusaldı. Bir yandan da seyirciler çok heyecanlıydı. Çünkü Han ile Ceylan yüzleşmesi her şeyi açığa çıkardı. Ceylan, Han'a psikolojik baskı kurdu ve onu adeta alt etti. Dizinin yeni bölümünde ikilinin tartışması sonrasında Han sinir krizi geçirdi. Ceylan'dan sinirini almak isterken tuzağa düştü. Ceylan'ı kısıtladığı için ikili arasındaki sorun bir türlü bitmek bilmiyor.

Han'ı Kazan Dairesine Kitledi!

Ceylan, Han'ı kazan dairesine kitleyerek empati kurmasını istedi. Daha önce İnci'ye de benzer şeyler yaptığını duyarak bu harekette bulundu. Hal böyle olunca Han bir süre orada kalacağa benziyor. İkili arasında gelişen bu durum yürekleri sızlattı. Han'ın nasıl bir konumda olduğu düşünüldüğünde izleyiciler karakterin psikolojik tedavi alması gerektiğini düşünüyor.

Ceylan Diziden Ayrılacak mı?

Öte yandan Ceylan'ın Han ile ilişkisi kalmayacağı düşünülür ise diziden ayrılması beklenebilir. Ancak TRT 1 dizisinde böyle bir karar verilmiş değil. Pek çok kişinin beklediği üzere Han ve Ceylan ikilisi tekrar yüzleşecek. Dolayısıyla Masumlar Apartmanı'ndaki heyecanlı sahneler henüz sona ermiş değil. Dizinin yeni bölümünde başka ne gibi detaylar yaşanacak göreceğiz.